![]() |
Re: Machetele mele - SerXesS
si acum dupa foarte mult timp, acest model arata f bine si este foarte apreciat. Macheta reuseste cu succes sa reproduca o masina superba!
|
Foarte frumoasa macheta. Imi lipseste din colectie. Trebuie sa demarez proceduriel necesare de achizitionare a machetei.
|
Da, clar este de neiertat daca o prinzi. Incepand cu Miura putem vorbi de supercar-uri.
O realizare impecabila de la Autoart, luft-uri aproape 0, deci se poate lucra perfect si in diecast si nu cum se lamenteaza ei cu compozitu' :-P |
Frumoase forme are Miura!
Farurile se misca in 2 pozitii? |
Superba culoare! E luata de curand? Se gaseste usor?
|
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
2013 Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster by Autoart
Acceleratie 0-100km/h ................... 3 sec Viteza maxima .............................. 350 km/h |
este o masina indecent de agresiva, insa foarte foarte apreciata. Foarte frumos modelul! Felicitari pentru achizitie!
|
interesanta combinatia ;) felicitari pentru achizitie !
|
felicitari... este un model de nota 10
|
Frumoasa macheta, la fel si prezentarea.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Arata intr-un mare fel roadster-ul asta. Buna treaba facuta de Aa. Felicitari pentru achizitie!
|
Quote:
Jos palaria pt Aa 8) |
Initial aveam de gand sa iau varianta portocalie, cate arata si ea foarte bine. Dar cand am vazut ca urmeaza sa scoata roadster-ul in varianta asta, nu am ezitat. Mi se pare ca arata mult mai exotic asa. Combinatia bej cu negru la interior si jantele argintii, arata mult mai fresh (oricum gusturile nu se discuta).
Culoarea este una greu de prins ... m-am straduit cat am putut :???: Apropo ... varianta portocalie am vazut-o din intamplare azi pe www.carmodel.com. Ma mir ca inca se mai gaseste ... prin alte parti e disparuta demult, la fel ca si roadster-ele. Asa ca cine a ratat-o ... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning