![]() |
Re: E12 - 518 modificat de mine
3 Attachment(s)
Azi am rezolvat problema de la cutia de viteze si am rezolvat si problema motorului:debitmetrul e stricat.Maine ma apuc sa ridic masina pe capre cat mai sus ca sa o pot curata si sa o antifonez apoi sa dau o mana de vaselina amestecata cu ulei la pistol.Tot maine ma apuc si de articulatie ca nu am avut timp.Acum imi trebuiesc bani sa cumpar vopsea ptr fata si pentru a vopsi masina pe dedesubt dupa antifonare.AAAA si toba sport care nu se potriveste:sad:.Acum e de vanzare.
|
frumos:lol:
|
Foarte "frumos" ... mare pacat ca s-a mai ales praful de inca o masina clasica cu ocazia asta ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si daca s-au facut nush ce tuninguri pe E12 care e ideea ??? Vrei sa faci tuning pe E12 ... OK ... Jante BBS RS pe 17 sau 18 , lasata cat mai mult, niste spoilere BBS si un motor de 3.5 cu 3 caburatoare duble si o axa serioasa .... ala e tuning pe E12 nu tziganii cu prize de aer imense pe motoare de 1.8 ... dar cum ai spus si tu e masina ta sunt banii tai si faci cum i-ti place tie ... asa ca ... bafta in continuare ;)
|
E12-le ala nu are tuning....a transformat masina intr-un vis pentru multi dintre noi! :X
p.s: am facut un edit.....sorry eugene! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu prea am mai avut timp sa postez dar masina a primit suspensie pe fata,taiat din arcuri si intarit amortizoarele(sunt sport acum mi le-a facut un nene care e meserias),toata directia si bucsaraia ,franele complete fata-spate si...am taiat priza de aer mult discutata...muuuult mai frumoasa asa.Azi am fost si am luat un eleron original BMW(m-am trezit la 3 dim ca mi l-a trimis din Botosani)si bari nichelate de la cineva din Bucuresti.Trebuie sa o dezechipez din nou si sa curat voseaua veche si fibra de unde a fost priza de aer.O sa postez si cateva poze dar sa le fac.Mai trebuie si suspensia spate facuta dar nu mai am bani:sad:
|
pozeee:lol::lol::lol:
|
Quote:
te asteptam maine la pitesti la curse macar sa intri in parc cu masina nu sa te dai! 8) |
eee...asa mai merge,spor la munca si asteptam poze
|
Meriţi felicitări pentru că ai renunţat la priza de aer, sincer.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning