![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
Quote:
|
am fost azi la strungar si am facut fuzetele. maine sper sa pun jantele pe masina. cel putin pe fata. pe spate mai e de lucru. si nu e finante...:oops: :cry: sper sa fac poze.
|
gata...:lol: am pus jantele. maine sper sa pun poze. a fost ceva de munca da a meritat...
|
frumos...spor la treaba
|
5 Attachment(s)
:lol: gata azi pun poze... ca nu se mai poate. cam tarziu da asta e:D
|
bv....
da,sincer ar merge ceva mai lat,ramane la aprecierea ta.. pt inceput e bine si oricum dau altfel jentile astea decat cele normale. bafta in continuare pe fata 175/50/13?8) |
asa bre..arata super asa :)
|
super mistoo...
brava... |
am muncit mult sa arate asa... acum unesc pragurile cu caroseria, apoi polish si alta folie. evacuare dubla,iesiri finale de inox si cam atat deocamdata... sa fac astea si mai vedem...
|
vremea asta.... nu ma lasa deloc sa fac ce vreau. maine as vrea sa pun folia....sa o polishez si sa vopsesc jantele. asta daca tine vremea cu mine...
|
nu mai zice nimeni nimic.... a venit toamna... masina mea arata jalnic...:cry: :cry: e sthoc cum a scos-o fabrica. tre sa ii fac itp. ne vedem maine la selgros...
|
o sa pun poze curand. cu interiorul... cu jantele. sa rezolv itp si pun si jantele pe spate..
|
7 Attachment(s)
asa arata momentan... jantele si bordul inferior sunt albe. urmeaza si alte modificari...
|
7 Attachment(s)
alte poze...
|
Frumos,dar parerea mea e ca...daca ai vopsi si spoilerul si grila fata in culoarea masinii,ar fi si mai superba.Incearca,bafta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning