![]() |
Re: Poze/Filme - Transilvania Tuning Days 22-24 iunie 2007 Cluj
Quote:
|
Ca bine zice florynu am mai zis si eu anterior...dar bineinteles dupa oricare show/eveniment din tuning multi comenteaza...de multe ori fara rost si motiv..doar sa se afle in treaba...Nu mai bat apropo de masinile voastre (astia care comentati) ca poate unii intradevar aveti masini tunate si smechere.. dar vorba lu florynu dc nu va-ti prezentat voi cu ele sa umpleti sala...sau nu va coborati la nivelul la care e tuningu la noi in momentul de fata. Parerea mea e ca ar trebui sa intelegeti si voi ca daca nu se poate mai mult nu se poate....si sa va multumiti cu ce vi se ofera..daca nu ar fi comunitatea 4tuning..mai precis anumiti oameni care fac tot ce le sta in puteri sa organizeze si asa mai departe astfel de evenimente. Bineinteles o problema o avem...nu intotdeauna suntem o comunitate unita....ma refer la cei cu masini si la cluburi mai ales...pt ca ..tot certuri..batjocoriri...si asa mai departe....de la oradea n-a venit nimeni...si erau destui si acolo...doar pisica aia visinie de la intrare ce a tunat-o DR ZOZO daca nu cumva o confund ;) ...e greu da trebuie sa intelegeti si voi unii..ca daca nu se poate nu se poate... cam atat ca is povesti care se repeta ;) bafta tuturor :-)
|
Quote:
in primul rand celor care nu le-a placut si nici macar nu au participat la concurs la vreo categorie de concurs .....CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNA!!!!!!!!!!!! in al doilea rand e usor sa comentezi la ceva fara sa i-ti dai seama ca pt acest eveniment cativa sezi de oameni si-au tocat nervii si timpul ca sa vina un destept sa comenteze!inafara de mediatizare organizatorii nu puteau face nimic altceva sa atraga expozanti si vizitatori! in al treilea rand despre loganul alb doar atat ca dupa ce va fii schimbat motorul cu un motor de clio rs vom pune si ceva tobe mai speciale (dar te asigur ca nu vor fi cumparate de la tine!!!) P.S. nu zic ca organizarea a fost de nota 10 dar sa respectam acei oameni care au organizat acest eveniment si sau stresat sa fie cat mai ok |
Quote:
|
Quote:
|
@MM05XDF
pe loganul portocaliu mai trebe lucrat pe cel alb nu ai ce comenta ca are o linie foarte originala ala rosu era facut cu simt chiar vineri dimineata a fost terminat din cate am inteles si arata bine nu ai ce sa le zici de audi s4 nu stiu ce ai putea sa comentezi.. ii modificat de mtm 2-3 opeluri erau pentru vanzare de aceea erau acolo la fel si Corvette. cei de la SAL s-au facut reclama...cum si-au facut dar am vazut ca a iesit un baiat cu boxele in mana :)) deci nu a fost asa rau se putea si mai bine asta este de inteles. |
Re: Transilvania Tuning Days 22-24 iunie 2007 CLUJ
Quote:
spuneam ca nu cred ca s-a plans nimeni de organizarea in sine, nu organizatorii sunt de vina ca nu au venit masini sau ce masini au venit.. nu? cred ca cea mai mare problema e lipsa de implicare a cluburilor, singurul club prezent fiind csr-ul... si cred ca ar trebui sa se face ceva in aceasta privinta pentru binele evenimentelor de genu din romania :) Mai asteptam evenimente de genu la cluj, cu mai multi vizitatori si mult mai multe masini (si sa speram ca si cu cluburi... ) |
loganul ala portocaliu...sincer n-are nici o linie...in afara de paint n-are nika...este un bun exemplu de: ASA NU!!:!:
felicitari organizatoriilor pentru organizare...este un pas inainte...apreciez faptul ca s-au straduit sa organizeze un astfel de eveniment...la mai multe si mai mari...;) p.s.: ma oftic ca n-am ajuns...dar n-am masina gata...ata ete;) |
Quote:
macar o venit cu masina la show si nu a batut din gura ca si altii si nici nu a plecat cu mana goala ,best paint, sa speram ca premiul o sa il incurajeze sa isi termine masina:-P |
necasit sau nu are un premiu
best paint sau ceva de genul daca bien am observat eu:) deci nu are de ce sa fie necajit daca primeste premii :P oricum nu il lasa asa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
crede-ma crezi ca masina mea nu este criticata??...de ce crezi ca n-am venit...fiindca n-am masina gata...;) |
sincer parerea mea singura problma a fost caldura aia insuportabila!cea ce sunt sigur ca a determinatun nr mai scazut de vizitatori!in rest vreau sa intreb carcotasii daca li sa parut putin ce au vazut pt 5 lei....?eu zic ca la banii astia pe langa ca nu s-a facut show in zona asta a tarii si sala a fost mochetata !eu ma bucur ca am avut ocazia sa particip la un show asa aproape de casa .cu respect Robert
|
Quote:
stii cum ii dupa razboi multi viteji se arata :x :x |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning