![]() |
Re: E46 - Un e46 rosu
2 Attachment(s)
Work work work :
|
3 Attachment(s)
Maine incep sa ii fie repuse elementele pe ea:
|
Felicitări pt munca si ambitie!
De ce nu ai demontat si elementele din jurul geamurilor laterale? |
4 Attachment(s)
Era prea tarziu cand am vazut si am zis sa ramana asa :(
Am tras tare si am zorit situatia de a termina echiparea mai repede dar asa pe moment iar cand se va ivi timp voi repune bara pe spate si alte detalii de care nu prea am avut timp. -Next: astept retapitarea banchetei spate isofix+rulemnt spate+rola accesorii.:rolleyes2 . |
2 Attachment(s)
#ROSSOCORSA
|
3 Attachment(s)
Gata si bancheta refacuta si montata.A trebuit refacut si spatarul ca era ciupit usor iar mai apoi ambele revopsite in ton cu restul interiorului.
-Next :imbracare in imitatie alcantara a politei spate :o Cei de la atelier au aruncat la gunoi materialul de era pe vechiul sezut ca stiu ca ma intrebase un coleg de el scz. |
Am reusit sa fac rost de un set de presuri de individual.Problema e ca dupa ce le-am spalat si frecat in cada cu peria li s-au tesit fibrele.
Tin sa precizez ca la presurile de individual puful respectiv este mult mai gros decat la unele normale+marginea cusuta din piele. Ce pot face sau cu ce sa le spal sa isi revina????:cry: |
3 Attachment(s)
Role clima,curele,electromotor si multe alte piese.Pana la sfarsitul anului nimic ca deja ajunge.
Ramane pentru la anu sa mai gasesc 2 scaune de M3 sa le refac sau sa mi le refac pe ale mele si cam asta e proiectul pe final. |
1 Attachment(s)
Dupa lungi cautari am dat de ele :
|
3 Attachment(s)
Pentru cei care isi gasesc sezut model isofix: se potriveste si sezutul de pe break pe sedan ( doar la isofix modelul de sezut simplu nu ).
Am facut proba pe masina personala cu un sezut cumparat recent .Atasez cateva poze cu ceva destul de rar : |
7 Attachment(s)
Scaune de m3 greu de gasit la bani decenti dar greu incercate.
Dai si baga cu munca din scaune rupte de Anglia dai si fa-le de Europa + cablaje refacute,revopsite si etc . Rezultatul final a meritat tot efortul depus : |
Felicitări frate, esti de apreciat.
Foarte frumos ce ai facut acolo, totusi nu anulezi cumva manerele de rabatare a aparatelor? P.S. Cand te plictisești de ele, asta daca sunt norocos si o sa se intample, le cumpăr eu! |
2 Attachment(s)
Multumesc frumos colegul.Momentan nu le anulez ca poate le voi vinde cu timpul ( zic doar ) si poate va avea nevoie de ele urmatorul pasionat :)).
Azi am primit cel mai neasteptat cadou.Bancheta spate m3 cu a treia tetiera.Trebuie sa ma ocup de ea sa o revopsesc si sa ii mut suportul de pahare pe ea. |
Bancheta este rabatabila?
Memorii vei avea pe ambele părți? Bolsterele vor fi funcționale? Păi anulează-le ca le vinzi cu siguranta unuia cu sedan, adică mie.😁 Īncă odată felicitari pt ceea ce faci! |
Bancheta spate este rabatabila, se pare ca trebuie mutat tot buretele cu materialul cu tot de pe scheletul de coupe din cauza ca nu are decupajul pe spate care comunica cu zona de la husa de schii.Decat sa decupez eu mai bine nu ma risc si mut de pe un cadru pe altul.2-3 ore de munca si se rezolva. o sa revin cu poze din timpul procedurii.
Te tin la curent :D daca voi renunta la ele,azi am vandut fostele mele scaune altui pasionat .Boosterele cat si reglajul lombar nu functioneaza momentan dar sambata viitoare le dau de cap. Atasez poze cu situatia gasita, din cate am inteles sunt usor de reparat nimic grav. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning