![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
mergem, sa ne plimbam, facem poze, caterinca....plm vendem noi
adevarat ca nu prea ai ce face, dar macar nu ne mai alearga politia prin sev =))....si ne vad si cei din orsova...ne ducem in parcare la "SPARC".... eu vb cu jan si avram si merg si ei.....nu trebe sa fim 10 masini si 15 oameni.....ne putem duce si 4 masini cu 15 oameni...dar o sa fie mai multi... |
daca e vin si eu vineri da sa imi spuneti ora ca eu atunci vin de la tm
|
Gangstah..... o sa fie mai frumos ca inainte......
ovidiu cred ca pe la 8-8:30 ne adunam sa plecam, ca sa ajungem pe la 9 acolo...... |
Quote:
|
DODOOOOOO......CAND MAI VI ACASA......CA TREBE SA AJUNGEM INTR-UN LOC :D ....STII TU =))=)))
|
1 Attachment(s)
sper sa se vada bine culoarea :D......
|
1 Attachment(s)
da ma stim ca ai perla.
Eu incep sa am ceva filme cu golfu meu negru mat:oops: flo ti-am arata noul look la cotoarba? hai sa vad daca ghicesti |
ma esti nebun???? nebru mat???
|
ooo folie.....bv ovi........tine-o tot asa....
|
ms mah iti spusai urmatoru pas jantele sper
|
Quote:
spune... |
VINJU MARE =))
|
:lol::lol::lol:
ba...eu n'am nimic de spus ... poate doar Grasu ( nu Gangstah , celalalt ) ... sau tu :lol: ca voi era sa o patiti ... sau Galeata :lol::lol::lol::lol::lol: eu unu am dus'o cel mai bine .... cum frate sa te rogi de Politie sa dai si tu declaratii ? 8) P.S : adu'ti aminte pentru ce era o patim atunci :lol::lol::lol::lol: ca sa poti face tu acum intoarceri pe 1a si a2a :lol::lol::lol::lol: in fine...amintiri neplacute ( sau placute :twisted: ) |
u crezi ca atunci am invatat sa ma dau cu frana de mana :)):)):))
te inseli baiat, cu hidramata nu le poti face ca si cu manuala, si nu uiata ca am avut probleme cu cutia de viteze...... din toti "prieteni" mei, singurul care m-a invatat sa fac ceva cu masina e tata si spania....... iti aduci aminte ca v-am zis ce mi-a zis tata tata: iti tine bine frana de mana? eu: da, de ce? tata: poi sa te invarti si pe partea dreapta ca ai dus cauciucu pe stanga eu: in momentul ala am amutit...... sa-l intrebi pe grasu sau pe rolly cand m-am dat la padure de mi s-a desprins cauciucu de jeanta si a inceput masina sa sara de cur... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning