![]() |
Re: Chat....
facem o iesire in seara asta ? la platou sau pe depozitelor
eu as zice platou ca daca ajung pe depozitelor ma intind la prostii ... deci la 22 sau 23 la platou ? veniti ? 0743096848 |
Momentan camerele nu functioneza... sunt ilegale, si sa speram sa si ramana asa :)
|
Quote:
Avem vesti bune, din surse de la Politie: radarele vor fi demontate deoarece nu au aviz de funtionare (sunt ilegale) doar cele de pe DN1 vor mai fii lasate sa functioneze.Acum se fac ""hartiile"" si contractele cu primariile sa se poate demonta camerele.;) dar deocamdata asteptam:lol::lol::arrow::arrow::arrow: |
stai linistit k nu o sa le demonteze nimeni...doar o sa mai dureze un pic pana gasesc ei o smecherie sa fie''legale''
|
corect carlos... incep ei cu " monitorizare trafic"... sa vada daca este fluent .. si pe urma tot acolo ajungem :)
camerele de pe dn1 merg, bineinteles mai marius. alea au fost cumparate de politie... e a lor, de aia e legal. |
Sincer chiar astazi am vazut camera din Cristesti acoperita cu un "nailon" negru :))=)) deci nu stiu daka mai functioneaza :-P
|
maestre asculta-ma...nu (mai) functioneaza nici o camera in tzara asta in afara de DN1.......dar stai linistit k nu pentru mult timp.....
|
Quote:
|
toate is acoperite ...si spre cluj si spre sighisoara si toate ...mai putin cele de pe DN1
|
daca tot e "chat" hai sa mai vorbim ceva aici.
stie cineva unde as putea sa merg la lucru ca sezonier pe timpul verii ?? preferabil in Tg Mures |
in ce domeniu ?
|
Si eu imi caut loc de munca in Tg. Mures full time, in Ludus nu am gasit nimic. Daca stiti ceva locuri de munca anuntati-ma. Va multumesc.
|
Quote:
vara trecuta am lucrat la o spalatorie dar din cauza patronului ca "dadea bani la timp" si aveam un salariu enorm si un "program fix" nu as mai merge acolo in ludus cum zicea si White_Dragon nu am gasit nimik |
Vedeti la Week la restaurantele serioase de acolo pentru inceput pe post de piccolo(aduni de pe mese:-)) si daca sunteti seriosi mai avansati, la depozite de descarcare, incarcare marfa :lol::lol:dar trebuie cautate depozitele :-P la spalatorii dar locurile sunt ocupate :cry::cry:.
|
f slaba miscarea aici pe mures......nimeni nimic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning