![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
am revenit.. |
am si eu un B1,al am de vreo 6 ani,am bagat vreo 4500 ron la vremea aia in ia.o sa revin cu poze saptamana asta.
|
10 Attachment(s)
Eu imi vand bicicleta, momentan e desfacuta, ca a fost vopsita, zilele astea se vor curata si rotile, apoi ansamblata si la vanzare cu ea. Pret 400 Ron.
Si niste poze cum arata inainte si cu noua vopsea Dotari: frane vibrake-uri,jante dur aluminiu DUBLE,furca fata amortizor,si mai multe piese SHIMANO pe ea O vand pentru ca vreau ceva mai scump. UPDATE: cu toata bicicleta. |
de unde imi pot lua o bicicleta buna (nu firstbike, dhs etc.) si pana in 200e din Bucuresti?
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Neuzer - Matrix (a doua bicicleta) cumparata in 2003
vanduta in 2006 Jante duble (astea de sunt pe ea nu sunt cele originale) Schimbatoare Shimano - One Shift - One Gear Foi Shimano V Brakes Autocolante de la SIAB :D |
Salut ! ma numesc Martin, am 13 ani si sunt din satu mare.....eu si cu prietenul meu suntem "maniaci de biciclete", facem drifturi, mergem intr-o roata....etc.......bicla mea nu e ceva super tare.....sper sa nu radeti de mine...:( este marca dhs....schimbatoare shimano, genti duble negre.....cadru aluminiu...etc....acum as dori sa-mi vopsesc bicla in negru mat....si sa schimb toate piesele, franele..etc ...m-am gandit sa le comand din germania de la un magazin specializat ...... piese de marca.....poze voi pune cu ea in stadiul in care e acum si in stadiul in care va fi in timpul lucrului si la final ......va salut! ne intalnim pe strazi....(co toagla):lol:
|
daca tu la 13 anisori faci chestiile alea bv ..esti tare:D...da pune niste materiale ceva ca snut curios cum faci drifturi :)
|
eu nu-s asa mic......si stiu.....am experienta...de la 6 ani.....sambata am sa mi-o vopsesc, pun poze cu ea in lucru si poze cand e gata....si piesele din germania nu stiu cand o sa ajunga...
:D:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
BMW este recunoscut in intreaga lume pentru modelele sale premium de cea mai inalta calitate, pentru performantele demne de circuit ale diviziei de performanta M, pentru cele mai bune motoare de masini, pentru motociclete extrem de fiabile dar nu si pentru biciclete.
Producatorii bavarezi au tinut sa acopere si acest segment si au lansat Mountain Bike Cross Country,o bicicleta de 3.000 de euro care poarta celebrele insemne BMW. BMW anunta ca bicicleta sa este construita din componente de inalta calitate. Cadrul din aluminiu este completata de franele hidraulice pe discuri sau suspensiile pentru roata din spate. |
Quote:
|
mda...bicla mea azi s-a cam dus...s-a rupt sufa la foi...schimbatorul de pinioane s-a desfacut pe drum...pinioanele se cam blocheaza:(( rezulta...multi bani bagati pe viitor :((
Nota moderator: mai multa atentie la scris te rog. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning