![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Ai facut alegerea cea buna cu SESE, trebuia sa iei decizia asta de la bun inceput.
Succese ! Te saluta prietenul tau moldovean, daca-l mai stii :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
doar ca voi avea un eleron LTW inaltat custom , marca RS TUNING din fibra :D !!
|
9 Attachment(s)
astazi am avut timp sa fac o vizita masinii mele :D
cand am ajuns era matuita , pregatita de vopsit :D eleronul la locul lui :) pe portbagaj asteapta si el ........... mai dureaza foarte putin :D .... a venit vopseaua .. iar pentru a se evita o greseala , baietii de la Rs Tunig au achizitionat sculele de vopsit noi :D (aveti fotografie cu dovada ) am avut placerea de a vedea si o mostra cum va arata culoarea (fara a avea baza de argintiu cu foarte mult metalizat ) pe un sfert de capota lovita ce era prin curtea lor ! in concluzie totul ca la carte :D :D :D :D :D :D :D !!!! poze........si va tin la curent in urmatoarele zile :D |
Succes cu vopsitul !
|
Frumoasa pisicuta. Bafta cu vopsitul.
|
mariane ai fluierat in biserica de esti asa ghinionist? luna viitoare poate facem o sesiune foto kand o termin si eu de vopsit
|
Mariane,tu vopsesti masina dupa anotimp?:lol::lol:
Bafta si sper sa iasa bine de data asta! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
multumesc mult , si sa stii ca spre deosebire de alte masini , cum arata in poze , asa arata si in realitate . Quote:
Quote:
si prima data a iesit bine , doar ca am avut evenimentul nefericit !!!! de data asta , clar va fi ceva deosebit , un e36 diferit din toate punctele de vedere , eu pana in prezent am investit foarte multi bani (unii nu vad banii aia in poze asta e clar ) dar..mergem inainte ........ |
va fi exact culoare care ai zis.o u, dak e albastra asa o vei face....va fi o surpriza la sfarsit cum va arata toata ;)
|
Imi plac jantele foarte mult :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte frumos pregatita pentru vopsit.
Multa bafta pentru finalizarea si punerea la punct a detaliilor. Asteptam sa vedem produsul finit. ;) |
8 Attachment(s)
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: .... eu actualmente sunt plecat la munte , insa baietii mi-au facut o surpriza minunata prin intermediul acestui internet... azi au postat cateva fotografii cu masina .. cateva poze cu baza de argintiu cu foarte mult metalizat... apoi masina vopsita cu nuanta candy :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning