Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii Crom (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/40147-accesorii-faruri-triple-kit-uri-exterior-masti-stema-accesorii-crom.html)

dragy2008 16-10-07 01:16

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

ma intereseaza niste semnale albe sau clare fata si aripi pt un e46 din 2004 4 usi ....pretz si poze daca se poate

Manniax_YVY 16-10-07 06:33

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

faruri angel E30? pret poza firma (chrome sau smoked)

fritz-sv 16-10-07 10:24

1 Attachment(s)
la e 30 .. is crom . pt dupa cum vezi poate doar sticla sa o faca fumurie dar la faruri putin probabil .
la golf 1 si 2 am vazut atat .
pret 250 e set (4buc)

fritz-sv 16-10-07 10:26

semnale la bmw am in stok doar pt modelul pana in 2001 si pt coupe ..
la facelift nu am . astept sa vad vineri cand vine marfa .. care e treaba

Manniax_YVY 16-10-07 13:27

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 1151788)
la e 30 .. is crom . pt dupa cum vezi poate doar sticla sa o faca fumurie dar la faruri putin probabil .
la golf 1 si 2 am vazut atat .
pret 250 e set (4buc)

uite aici smoked...poza pusa de tine e de E34

multumesc oricum

dragy2008 17-10-07 00:52

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 1151792)

daca iti vin sa ma anunti urgent ......zici ca nu ai pe stok dar pe comanda aduci ...?

seth_kiss 25-07-08 20:01

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 1151792)

salut ma intereseaza niste inele crom pt un opel astra G dar pt AC,sunt din buc si pe aici nu prea mai gasesc dak ai km cat m-ar costa cu transport cu tot?ms

fritz-sv 26-07-08 14:48

la astrag g am pe stok inelele crom din bord , rama schimbator si grilajele la aer cond .. lame praguri (sub usa ) ..

seth_kiss 26-07-08 16:15

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 1663544)
la astrag g am pe stok inelele crom din bord , rama schimbator si grilajele la aer cond .. lame praguri (sub usa ) ..

eu te-am intrebat cat ma costa cu transport niste inele pt AC k sunt din buc

m_c_fast 27-07-08 20:03

sal ...am un bmw pisicuta si vreau sa schimb mai multe la el..spunemi ce ai [daca ai si foto cu ele si mai bine] si eventual preturile..

fritz-sv 28-07-08 01:04

transportul ori de unde ai fi te costa aprox la 45 lei , inele nu am decat de golf 5 pe stok ( la astra nu cred ca gasesc )

fritz-sv 28-07-08 01:10

23 Attachment(s)
pt pisica ... iti atasez poze .. era bine daca stiam in cate usi e ...
dar pun poze si .. u ai sa vezi ..

ar mai fi plasma bord , jante , presuri metal , lame oprag sun usa , inele crom bord , etc ..

TzuTzu77 03-08-08 10:10

Prelungire capota pt calibra ai?

catalin_chow 05-08-08 23:34

1 Attachment(s)
pentru un seat leon 2002 o grila cromata ai?

dragy2008 06-08-08 02:10

2 Attachment(s)
pt pisika proiectoarele cat costa iar grila de la bara M ai si separat ?

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning