![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
Quote:
Quote:
|
Dodge Ram-u e praf rau, 1800bhp maxim... dar scoate ceva de genu 8 secunde... e praf... pt ca are 2500kg in comparatie cu viperu care are 1500 greutate
|
inca o intrebare kre stie pe nsx merge super charger ( cea de 85000$ ) daca da imi iau una imediat :D
|
Nu stiu in joc, dar in realitate NSX-ul are motor V6 de 3.2 Vtec cu aspiratie naturala...deci ar trebui sa mearga s'chargerul...
|
am si eu o intrebare..de unde pot face rost de acest joc d care vorbiti voi aici?:D
|
www.nitto1320.com ... dai in stanga la nito 1320 si apoi ai sus dreapta download si aia e :) ....
|
e bine pt rx-8 plecare 0.55 / timp 7.579 / viteza 173.48 ?
|
Da e bun timpul
|
eu nu ma descurc la plecare..nuju cum sa plec d p loc..pierd foarte mult timp...
|
si ce inseamna bracket et?cat ar trebui sa fie.?se mai in tampla sa ajung primul la finish..si sami zica k am pierdut!
|
nu vreti sa ne mutam pe legends ?
|
1 Attachment(s)
dati'mi si mie un sfat va rog.....am masina varza si nu am nici un ban ce pot sa fac??....scot 18 sec acum si iau bataie mereu..masina e un civic stock
|
daca e stock sau daca ai ceva pe ea , dar neinsemnat , poti sa'i dai reset car . si vezi, civicu (fara engine damage ) stock are bracketu 15.75 .
|
merci , am resetat'o si acum scoate 16 sec ...dar to nu inteleg cum pot face bani ...cand joc contra computerului chiar daca scot timp mai bun tot pierd nu inteleg....
|
da..asta e si nelamurirea mea...ajung primul..dar imi da k am pierdut..si ce inseamna bracket..la ce foloseste..cat trebuie sa fie..inainte de cursa..kt sa scriu..de unde imi dau seama
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning