![]() |
Re: Masini tari in IASI
Quote:
|
Cine imi poate spune...cand o sa mai fie un eveniment legat d tuning sau o intalnire in iasi??
|
Ala e spyder toata ziua :lol:
|
ce am postat eu e f360 spider, nu monder... iar vreo diferenta intre ele n`am vazut si cate ferrari de iasi sunt?...
|
Quote:
|
Quote:
ti-am corectat eu dar pe viitor invata sa scrii ! ~ slip |
ba limuzina, tu te interesezi de masini, si de unde sta lumea, sa le poti fura ...????? ca parca prea esti obsedat............
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vroiam sa subliniez faptul ca masina postata de tine nu este aceeasi cu cea postata de mine. Primul e f430, iar celalalt e f360. Anyway, discutia nu mai are rost. |
Quote:
|
Quote:
promite-ne ca dupa ce vezi ferrari ne lasi in pace.. ca iti spunem... numai sa stim ca iti vezi de treaba ta in alta parte.. |
Limuzina!
F430 Spider poate fi vazut la Oted Grup...Adresa: Splai Bahlui drept ... Cum mergi de la Mall spre Metalurgie, cu 100 m inainte de firma de interfoane, faci dreapta. Mergi pe o alee plina de gropi, iar in capat vei gasi trei tiruri....printre ele se afla "aruncat" si-un F430! Acum inteles?....Si gata...! Iar 360 Modena este de vanzare pe autovit...+ ca pe zapada aceasta il tine omu`n garaj!...Ok? Si vezi ca mai este si-un DB9 .... poate`l prinzi si pe ala... Si tot ca sa te saturi, vezi ca exista la tarabe revista Informatii Auto... in ea vei gasi un drive test efectuat in Iasi cu acest model. Ia draq si cumpara si citeste-o...sau ti-o dau eu mocca! Ok? |
cum?omu vinde 360 modena?cu ce mai ramane iasu:((!gata de acum asta o sa fie ultimu meu post!o sa mai postez doar dak o sa fak poze le ferrari!dar aston martinu pe unde sta?:|:|:?
|
Cauta`l daca tot esti asa disperat! Vezi...Esti baiat smart!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning