Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/38998-mergem-referendum-pro-contra-basescu.html)

Morro 16-05-07 15:28

Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?

uhm ... am si eu o intrebare indiscreta ... cineva chiar spera sa convinga pe altcineva care e de alta parere in discutia asta aici ?
Va rog nu neglijati fiecare are dreptul la parerea proprie nu va mai atacati asa la persoana ca nu e frumos si nici nu rezolvati nimic.

Tboy 16-05-07 15:28

deci nici cu basesescu nu tin ..dar nici cu ceilalti care clar sunt hotzomani..asta barem a mai facut ceva si pt tara nu ne-a tinut pe loc precum altii ! dar decat sa ajunga iar cineva care sa ne tina pe loc mai bine il votez pe basescu clar

Bogdan_ozzy 16-05-07 15:36

deci daca revine basescu la putere.. sau vine altul.. tot accesi chestie va fi pentru ca, acum in romania.. nimeni nu stie cum sa fure mai mult de la unule.. de la altul.. deci .. mai bine nu mergi la vot.. :)

Hondarul 16-05-07 15:58

Quote:

Originally Posted by Alex_STILO (Post 904330)
CU CAT TE PLATESC astia sa le intuneci mintea la pustii de pe forum?

1500 Euro / pagina de forum discutata. Te bagi?

Mustang 16-05-07 16:18

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 904357)
deci daca revine basescu la putere.. sau vine altul.. tot accesi chestie va fi pentru ca, acum in romania.. nimeni nu stie cum sa fure mai mult de la unule.. de la altul.. deci .. mai bine nu mergi la vot.. :)

nu mergi la vot si te vei intreba dupa 4 ani ce s-ar fi intamplat daca contribuiai si tu :)

Tboy 16-05-07 18:31

ce nu imi plac oamenii care dupa vot vin si fac " cu cine ai votat " rasp:cu X si el " eee varza asta a furat etc etc" dar el nici macar nu merge la vot! vrei sa schimbi ceva mergi la vot trebuie sa existe unul care sa iti placa intr-un fel sau altu si tie ;)

SirNenea 16-05-07 22:02

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 904395)
1500 Euro / pagina de forum discutata. Te bagi?

:peace: ma bag eu :lol: :lol: :lol:

TSC-Us 16-05-07 22:45

1 Attachment(s)
cam asa ceva...

pheerya 16-05-07 23:16

bine spus...TSC-U...ai ala e tariceanu?:lol:
te sustin tboy...;)

fuzzy 17-05-07 11:49

ma gandesc daca oare cei indiferenti isi dau seama ca fac mai mult rau decat cei care nu gandesc sau gandesc stramb... oare asa ne construim noi viitorul?!? prin indiferenta fata de copiii si fratii nostri romani?

-LEXION- 17-05-07 18:00

20 Attachment(s)
Acum am primit pozele acestea , sunt sigur ca le-ati m-ai vazut , dar le reatasez, pentru ca mi se par absolut GENIALE :D

Adytzu_JerrY 17-05-07 23:00

Geoană şi cu gaşca lui Sunt de rāsul satului Geoană ţipă, Geoană minte El se crede preşedinte Dar romānii toţi īn cor vor spune-NU tuturor Prostănac şi securist Geoană e un anticrist Mincinos şi trădător El e urāt de popor L-a trădat pe Iliescu Apoi pe Constantinescu Dar nu-i merge cu Băsescu !!" Sambata Voteaza NU demiterii lui BASESCU....da mai departe dak esti PRO BASESCU.
:lol: 8) :lol: l`am primit pe mess ;)

MariusM 17-05-07 23:41

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 906634)
Geoană şi cu gaşca lui Sunt de rāsul satului Geoană ţipă, Geoană minte El se crede preşedinte Dar romānii toţi īn cor vor spune-NU tuturor Prostănac şi securist Geoană e un anticrist Mincinos şi trădător El e urāt de popor L-a trădat pe Iliescu Apoi pe Constantinescu Dar nu-i merge cu Băsescu !!" Sambata Voteaza NU demiterii lui BASESCU....da mai departe dak esti PRO BASESCU.
:lol: 8) :lol: l`am primit pe mess ;)

la fel si eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogdan_mb 18-05-07 14:33

Nu stiu cum puteti crede ca un presedinte patat poate sa faca o reforma in Romania... Eu nu pot sa am incredere in asa ceva. Au trecut 2 ani de zile, nu s-a intamplat nimic, vor mai trece 3 si iarasi nimic. Sunt Contra lui Basescu, si ca idee , urasc spiritul de turma care se manifesta in ultimul timp, adica, e la moda, e trendy, sa zici ca esti pro base, dar fara sa ai un argument sau cel putin unul real pt chestia asta.

E foarte clar ca Basescu va castiga, inca detasat, dar mi se pare totusi un pic ciudat ca un discurs de dictator poate convinge asa usor p-o-p-u-l-a-t-i-a acestei tari mirifice.

Hondarul 18-05-07 16:31

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 907501)
Nu stiu cum puteti crede ca un presedinte patat poate sa faca o reforma in Romania... Eu nu pot sa am incredere in asa ceva. Au trecut 2 ani de zile, nu s-a intamplat nimic, vor mai trece 3 si iarasi nimic. Sunt Contra lui Basescu, si ca idee , urasc spiritul de turma care se manifesta in ultimul timp, adica, e la moda, e trendy, sa zici ca esti pro base, dar fara sa ai un argument sau cel putin unul real pt chestia asta.

E foarte clar ca Basescu va castiga, inca detasat, dar mi se pare totusi un pic ciudat ca un discurs de dictator poate convinge asa usor p-o-p-u-l-a-t-i-a acestei tari mirifice.

Pai dacă ai veni tu sau oricine altcineva, din politică, alde Tăriceanu sau Geoană, cu o variantă mai bună şi mai credibilă, să fii sigur că pe accea am alege-o, inclusiv eu şi toţi aceia care suntem Pro Băse. Dar momentan nu există, aşa că... māine o să spunem NU Demiterii Preşedintelui.

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning