![]() |
Re: Espero GSI 2000 16v
super jentile astea.sa ai grija de ele si sa te poarte sanatos ;) bafta in continuare cu planurile
|
chiar am ramas placut impresionat de masina ieri. nu am obiceiul sa fac afirmatii d-astea pe threaduri insa masina kiar merita. felicitari
o intrebare am... abia ai pus jantele pe masina... de ce le dai? pt ca iti ating acolo pe spate? sti ca se rezolva relativ usor cu o roluire a aripii.. tzi-o evazeaza exact cat trebuie fara sa tai si fara prea multe complicatii... cu ocazia asta rezolvi si micile parti de rugina, asta dak tzine aripa bineinteles! bafta cu masina! |
scuze.. nu am citit cu atentie, "my bad".
am vazut jante... vanzare... si pozele... rezultatul l-ati vazut! :p |
bestiale noile jante..
|
asea da jante :D sa le stapanesti sanatos!
|
4 Attachment(s)
Thanks all!!!!!!!! mai pun niste poze cu capacele originale de la Brock si cu capacul de delco cel nou k cel vechi s-a copt .
|
13 Attachment(s)
Intr-un moment ... sa zicem ciudat pentru mine si masina ... poze .....
|
frumoasa ca intotdeauna,dar un lucru,sper s anu te superi...a luat`o rugina pe usa ...in fata pe dreapta...eu zic ca nu ii face bine deloc mai ales ca vine iarna si e mult mai rau...macar curat`o si dai cu chit..pana la primvara daca nu o faci acum...
|
2 Attachment(s)
rugina ??? unde e rugina ??? ti se pare !:D
Pun si 2 filmulete la arhiva .... ATENTIE continut vulgar :D |
1 Attachment(s)
mi s`a parut ai dreptate ;))
|
Rugina o vad doar carcotasii ... restul vad toate minunatiile care sunt pe masina si care fac de 10 ori mai mult decat o vopsea, dar ... toate la timpul lor ... ;)
|
@Mad Max -Multumesc Fratemeleu de completari:tenisclap
@Nxtaz - Nu fac solutii temporare(orcum nu cred in solutiile alea) .. nu muncesc de 2 ori ... intr-un fel sau altul schimb cu totul ... la timpul potrivit...;) @Donn - Chiar ca nu vezi bine ... Unde e rugina?:D:D:D |
Parca arata mai bine cu capacele vechi.. arata mai agresiv...parerea mea.
|
2 Attachment(s)
Imi place foarte mult masina ta ... si modificarie sunt facute cu bun gust ... bafta
:arrow::arrow::arrow::arrow: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning