![]() |
Re: Ford Focus BN 4194
I LOVE IT:love: Sper cand voi veni in vara in PN sa o vad LIVE:D
|
Quote:
|
Masina este de VANZARE - Astept oferte (luand in considerare ca s'au investit peste 7000 de euro in ea) . Are 200.000km , impecabila din orice punct de vedere . Ulei si filtre schimbate la fiecare 8000km . Are cutie de viteze de pe un focus care avea 30.000 d km (se poate spune ca e noua) . planetara dreapta noua , provenienta Ford Germania . Cam atat am de zis , acum astept oferte , accept si variante + - diferenta !!! Daca se doreste pot face o descriere cu tot ce s'a bagat pe ea + preturi !! De retinut este faptul ca tot ce a fost dat jos de pe ea exista si se dau odata cu masina !!! :sad:
|
scuze k ma bag...da ce`ti veni s`o vinzi?:)
|
Quote:
|
E bine ca te gandesti la un benzinar mai ales VW!!.....Pacat ca o vinzi ca e chiar frumoasa!!!Spor la vandut!!!
|
Da o japoneza ceva?:):)
|
Quote:
|
stiam d mai de mult k masina va fi de vanzare dupa ce va fi facuta si prezentata la Bucuresti. Cristi ti-as propune in Seat Leon 1.8 Turbo benzina de 180 d cai ...sau am vazut eu unul de 225 cai FR Cupra ... 4X4 ;). Ma refer la primul model de Leon ;). Bafta la vanzare.
|
Quote:
Varu: Sa stii ca m'am gandit si eu la Seat ... dar intai sa dau masina si apoi ma hotarask.... sau poate apare cineva cu variante !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mergi si tu la Sv nu? Te trec pe lista:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning