![]() |
Re: PC Hardware
Quote:
2 - uneori e mai simplu sa formatezi si reinstalezi decat sa cureti cu antivirusul - la un computer mai lent, o scanare completa dureaza mai mult decat instalarea unui windows, daca respectivul computer are instalat in el doar cateva aplicatii cu atat mai mult. 3 - sfat catre orice utilizator de comp - protejati-va sistemele de calcul folosind: - antivirus (updatat la maxim 48 de ore) + firewall (macar cel de xp) - nu intrati pe siteuri "dubioase" si atentie mare la emailuri ce contin diverse atasamente plus linkuri catre siteuri obscure. - updatare periodica e sistemului de operare pentru prevenirea exploiturilor. |
Quote:
|
Da, este problema semnalata de mine (doar ca eu am zis semn de exclamare), exista 2 fixuri pe net insa NU rezolva problema acestui exploit, singura solutie e sa formatezi (am cautat in registrii, in procese, cu antivirusi si nimic) - mentionez ca nu eu am avut problema asta ci un amic pe care l-am ajutat, 3-4 ore a durat sa il repar si dupa 15 minute a revenit ..... formatarea si reinstalarea completa a durat 1 ora jumate.
|
Quote:
Quote:
Da Valex si muzica si pozele pot fi infectate.. Si dupa formatarea unei singure partitii totul revine la "normal"... |
am o problema la un laptop hp compaq 6720 s ...vreau sa schimb windows..da nu pot vedea partitiile cand butez....zice ca nu e conectat nici un hard disk la pc...ara hard disk sata ...din cauza asta? ..si ucm pot face sa instalez win?
|
da, se intampla asa cateodata la Sata.. well, vista o sa vada si Sata. Sau cauta un Windows xp cu Sp3 inclus si o sa mearga si cu ala :)
|
ai nevoie de windows unattended cd creator, imagine de xp si driver sata pentru sistemul tau. eu mi-am facut pentru laptop si merge perfect.
|
deci sp3 are driver dasta inclus? ....
|
am si eu o intrebare ,cand am cumparat pc-ul mi-a dat antivirus cu licenta ,asta se intampla acum 4 luni acuma as dori sa formatez pc-ul ,pot sa-mi pierd licenta la antivirus daca il formatez ,sau se pastreaza aceasta licenta ,deoarece scrie ca acel cod nu poate fi folosit decat o singura data ,multumesc anticipat !
|
Licenta nu se pierde, cel putin asa e normal la un antivirus cu licenta.....cred ca se refera la folosirea licentei doar pe un singur calculator.
|
Deci tu poti sa bagi licenta aia , dar are si ea un termen de valabilitate , cand instalezi antivirusul iti apare data de cand e fabricat , si de la aia se tine cont pana cand ai licenta activa!Dar nu ai licente de pe net?
|
am si eu o problema....cu clipurile embed......cum ar fi cele de pe youtube,etc.
dau play,ruleaza vreo 2 secunde,si stop.... ..instalez flash player din nou,dau restart,merge..... dupa un timp,iar se blocheaza clipurile si trebuie reinstalat flash playerul...... de ce face asa? |
cn stie de unde sa descarc videoclipuri hd?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
imi face asa pe amandoua browsere. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning