![]() |
Re: BERTONE TURBO EXTREME
wow....la caii astia...si cum zici ca pleaca,chiar iti trebuie un boost controler sa mai mergi si normal cu ea:)) in cate o zi:)).
|
Quote:
|
super opelul tau are nevoie de un 4X4...se gaseste pt astra G?
|
nu stiu sa se fi facut pt astra g 4x4, si nici d la calibra nu ar merge k nu este aceiasi platforma, probabil p undeva o fi ceva...
Chiar vroiam sa t intreb (b_t) dk ai boost controler, ala chiar face treaba knd dispui d atat d multa putere. bafat in continuarei, si mai baga poze..filme..etc k sunt miii d curiosi :) |
adibose, turbo a scris: sant foarte fericit de masina
cand cineva spune ca masina lui trage de 350hp sau mai mult cred ca e o poveste.pe mine nu ma speriat motocicleta cat ma speriat masina.nu credeam ca poate sa mearga asa .astept inca 2 piese lm-1 si apexi boost controler ca dau presiunea de turbo mai mica in primele 3 viteze.patineaza in vit 3 cu roti pe 18/235 cu autoblocant sii fara sa ii dai cu debraiere violenta,schimbi viteza debraezi si accelerezi apoi cand face 1,5 pana la 2 incepe sa patineze{in a 3-a} __________________ |
bulldog nu-ti inteleg postul :rolleyes2
am intrebat daor dk are boost-controller... |
tot respectul si admiratia pentru munca depusa.usor usor incepem sa avem aer intermational in tunningul de la noi. 100x asteptam liniute. :P
|
....tot respectul...am citit si vazut si reportajul din cox super tare frate....sa traiesti.....sa ai grija de vitoarea nevasta daca e adevaratce scrie acolo.multa bafta.....
|
Quote:
|
suer tare masina .. am citit si eu articolu' si e super....asteptam un filmuletz ceva cu masina sa o vedem si noi la lucru....
|
Quote:
|
pai cu ce ne pui....filamta cu o plecare super....o filmare cu ceasu de turbo sa vedem si noi cum lucreza noul tau apexi boost .......filmulete cu un top speed.
am citit ca ai si o firma de tuning...multa bafta si clienti |
beton masina...am ramas masca cand am citit articolul....tine-o tot asa:D
|
Vrem filme cu vit max, 0-100, presiune turbo la toate vit, filmat din interior si filmat de afara.Dak se poate si un burn nu ar fi rau.Astept cu nerabdare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning