Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Opel Tuning : BERTONE TURBO EXTREME (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/3827-opel-tuning-bertone-turbo-extreme.html)

bulldog_cox 03-10-06 11:15

Re: BERTONE TURBO EXTREME

wow....la caii astia...si cum zici ca pleaca,chiar iti trebuie un boost controler sa mai mergi si normal cu ea:)) in cate o zi:)).

BASU 03-10-06 17:36

Quote:

Originally Posted by bertone turbo (Post 573066)
patineaza in vit 3 cu roti pe 18/235 cu autoblocant sii fara sa ii dai cu debraiere violenta,schimbi viteza debraezi si accelerezi apoi cand face 1,5 pana la 2 incepe sa patineze{in a 3-a}

auuuuu ce bestie :shock: vrem filme :twisted: :???:

bulldog_cox 03-10-06 19:37

super opelul tau are nevoie de un 4X4...se gaseste pt astra G?

adibose 04-10-06 09:52

nu stiu sa se fi facut pt astra g 4x4, si nici d la calibra nu ar merge k nu este aceiasi platforma, probabil p undeva o fi ceva...

Chiar vroiam sa t intreb (b_t) dk ai boost controler, ala chiar face treaba knd dispui d atat d multa putere.

bafat in continuarei, si mai baga poze..filme..etc k sunt miii d curiosi :)

bulldog_cox 04-10-06 10:04

adibose, turbo a scris: sant foarte fericit de masina
cand cineva spune ca masina lui trage de 350hp sau mai mult cred ca e o poveste.pe mine nu ma speriat motocicleta cat ma speriat masina.nu credeam ca poate sa mearga asa .astept inca 2 piese
lm-1 si apexi boost controler ca dau presiunea de turbo mai mica in primele 3 viteze.patineaza in vit 3 cu roti pe 18/235 cu autoblocant sii fara sa ii dai cu debraiere violenta,schimbi viteza debraezi si accelerezi apoi cand face 1,5 pana la 2 incepe sa patineze{in a 3-a}

adibose 06-10-06 18:12

bulldog nu-ti inteleg postul :rolleyes2

am intrebat daor dk are boost-controller...

Bogdan YBR 06-10-06 22:02

tot respectul si admiratia pentru munca depusa.usor usor incepem sa avem aer intermational in tunningul de la noi. 100x asteptam liniute. :P

bulldog_cox 09-11-06 03:06

....tot respectul...am citit si vazut si reportajul din cox super tare frate....sa traiesti.....sa ai grija de vitoarea nevasta daca e adevaratce scrie acolo.multa bafta.....

bertone turbo 09-11-06 12:34

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 615634)
....tot respectul...am citit si vazut si reportajul din cox super tare frate....sa traiesti.....sa ai grija de vitoarea nevasta daca e adevaratce scrie acolo.multa bafta.....

VA MULTUMESC MULT PT URARI.CU APEXI BOOST CO...R ESTE SI MAI TARE MASINA.O SETEZI CUM SA MEARGA IN ORICE TREAPTA DE VITEZA ARE UN BUTON GEN NOS CAND APESI SE MARESTE PRESINEA IN TURBO CU0.2-0.3BARI DEPINDE DE CE O SETEZI.E TARE RAU SCULA

MKE 09-11-06 12:58

suer tare masina .. am citit si eu articolu' si e super....asteptam un filmuletz ceva cu masina sa o vedem si noi la lucru....

bertone turbo 09-11-06 19:00

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 615968)
suer tare masina .. am citit si eu articolu' si e super....asteptam un filmuletz ceva cu masina sa o vedem si noi la lucru....

FILMULETE CU ATI DORII SA FIE?ASTEPT SUGESTII.

bulldog_cox 09-11-06 19:05

pai cu ce ne pui....filamta cu o plecare super....o filmare cu ceasu de turbo sa vedem si noi cum lucreza noul tau apexi boost .......filmulete cu un top speed.
am citit ca ai si o firma de tuning...multa bafta si clienti

Bassu_SIV 10-11-06 15:06

beton masina...am ramas masca cand am citit articolul....tine-o tot asa:D

MC Mate 11-11-06 00:50

Vrem filme cu vit max, 0-100, presiune turbo la toate vit, filmat din interior si filmat de afara.Dak se poate si un burn nu ar fi rau.Astept cu nerabdare

bertone turbo 11-11-06 08:20

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 618182)
Vrem filme cu vit max, 0-100, presiune turbo la toate vit, filmat din interior si filmat de afara.Dak se poate si un burn nu ar fi rau.Astept cu nerabdare

am si eu o intrebare cate filmulete da acest gen ati vazut cu masinile rivale din racingul autohton???????????????

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning