![]() |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
o sa fie putin aiurea..pt ca mastile or sa se abureasca.. si e nopate.. nu o sa distingi coechipier de inamic.. + cand iti dai casca sa o stergi.. poc ti-ai luat una-n freza :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa arata casca , nu este dintr-o bucata
|
In urma vorbirii ku FLORICA am decis sa rezervam terenul pt. Sambata ora: 23:00 Terenul are app.3000 m patrati, Echipamentul este GRATUIT + nocturna...
Cum am mai spus minim 100Bile/pers.noaptea Tarif 30 bani/Bani |
Se pare ca nu pot sa.l editez:
SUPER OFERTA! • La 150 de bile cumparate primesti 20 de bile GRATUIT / persoana • La 200 de bile cumparate primesti 50 de bile GRATUIT / persoana |
KiWy... am mai fost de 3 ori la paintball.. si crede-ma.. ca nu e asa simplu :P adica.. in "focul" uiti putin de reguli.. in reguli scrie ca nu ai voie sa tragi mai aproape de 2-3 m.. eu mi-am luat-o in spate de la 1 m.. si crede-ma.. chiar doare.. cat despre casca.. ideea era ca fiind noapte.. nu iti dai seama exact..
|
Stiu kum e ;) regulile dc sunt facute??Sa fie incalcate :))
|
si sa vezi ce ii injuri pe aia care le incalca cand ti-o iei de aproape :P numai in c** sa nu traga..sa putem sta totusi in masini comfortabil.
|
Vin 100% sigur. Cu o conditie. Sta cineva pe langa Favorit sau Calea Grivitei (piata chibrit), ca nu am cu ce sa vin.
|
Quote:
|
sper sa vin si eu! :D
|
da slim.. iti dam noi ...cate un sut in oute...cel putin te protejeaza de bile ;)
|
Prezent si yo......
|
Sta cineva pe langa Favorit sau Calea Grivitei (piata chibrit)? ca nu am cu ce sa vin.
|
Quote:
daca nu te referi la ala ia 41 pana la tricodava (acolo e bila dr.taberei) si de acolo te descurci |
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning