Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Provocare!!!!(cerem revansa) (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/38052-provocare-cerem-revansa.html)

pHlow 18-04-07 14:54

Re: Provocare!!!!(cerem revansa)

o sa fie putin aiurea..pt ca mastile or sa se abureasca.. si e nopate.. nu o sa distingi coechipier de inamic.. + cand iti dai casca sa o stergi.. poc ti-ai luat una-n freza :P

NSL_KiwY 18-04-07 14:58

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 858237)
o sa fie putin aiurea..pt ca mastile or sa se abureasca.. si e nopate.. nu o sa distingi coechipier de inamic.. + cand iti dai casca sa o stergi.. poc ti-ai luat una-n freza :P

In momentul in care iti dai casca jos esti obligat prin regulament sa te arunci la pamant ku mainile pe cap si sa strigi sa opreasca jokul... iar ku bila in freza sincer nu ti.as dorii sa iei una e dureros si nici nu ai voie sa tragi la cap in zone neprotejate kum ar fii ceafa gatu etc etc ( asta spune regulamentul)

NSL_KiwY 18-04-07 15:07

1 Attachment(s)
asa arata casca , nu este dintr-o bucata

NSL_KiwY 18-04-07 15:20

In urma vorbirii ku FLORICA am decis sa rezervam terenul pt. Sambata ora: 23:00 Terenul are app.3000 m patrati, Echipamentul este GRATUIT + nocturna...
Cum am mai spus minim 100Bile/pers.noaptea Tarif 30 bani/Bani

NSL_KiwY 18-04-07 15:37

Se pare ca nu pot sa.l editez:
SUPER OFERTA!

• La 150 de bile cumparate primesti 20 de bile GRATUIT / persoana
• La 200 de bile cumparate primesti 50 de bile GRATUIT / persoana

pHlow 18-04-07 16:32

KiWy... am mai fost de 3 ori la paintball.. si crede-ma.. ca nu e asa simplu :P adica.. in "focul" uiti putin de reguli.. in reguli scrie ca nu ai voie sa tragi mai aproape de 2-3 m.. eu mi-am luat-o in spate de la 1 m.. si crede-ma.. chiar doare.. cat despre casca.. ideea era ca fiind noapte.. nu iti dai seama exact..

NSL_KiwY 18-04-07 16:39

Stiu kum e ;) regulile dc sunt facute??Sa fie incalcate :))

pHlow 18-04-07 16:43

si sa vezi ce ii injuri pe aia care le incalca cand ti-o iei de aproape :P numai in c** sa nu traga..sa putem sta totusi in masini comfortabil.

PizziRG 18-04-07 16:45

Vin 100% sigur. Cu o conditie. Sta cineva pe langa Favorit sau Calea Grivitei (piata chibrit), ca nu am cu ce sa vin.

Slim29 18-04-07 16:48

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 858403)
si sa vezi ce ii injuri pe aia care le incalca cand ti-o iei de aproape :P numai in c** sa nu traga..sa putem sta totusi in masini comfortabil.

sper ca pt outze iti da ceva protector nu ??? nu am chef de omleta :rolleyes2 :twisted:

NightClubRacer 18-04-07 16:50

sper sa vin si eu! :D

pHlow 18-04-07 16:50

da slim.. iti dam noi ...cate un sut in oute...cel putin te protejeaza de bile ;)

andrey17 18-04-07 17:28

Prezent si yo......

PizziRG 18-04-07 18:44

Sta cineva pe langa Favorit sau Calea Grivitei (piata chibrit)? ca nu am cu ce sa vin.

vlad_9791 18-04-07 22:58

Quote:

Originally Posted by PizziRG (Post 858598)
Sta cineva pe langa Favorit sau Calea Grivitei (piata chibrit)? ca nu am cu ce sa vin.

eu favorit stiu doar unul in dr. taberei daca la ala te referi intalnirea nsl e la 9 la bila dr.taberei si de acolo gasesti aproape sigur transport
daca nu te referi la ala ia 41 pana la tricodava (acolo e bila dr.taberei) si de acolo te descurci

All times are GMT +2. The time now is 13:01.

- Copyright 2026 4Tuning