![]() |
Re: Gratar Pe Bune!
Vrem NO SPEED LIMIT !!!! :D:D:D
|
10 Attachment(s)
Niste poze si de la mine ;)
|
Multam Ovy... ete baaa sunt si eu p'acolo.. Foicaaaaaaaaa da bah fripturaaa!!! .. iete ce de carne bah!
|
hai si restu care ati facut poze :)
|
Sa va fie de bine, adica sa va stea in gat! Data aviatoare ma prezint si eu :D
|
pai dc n-ai venit ma ?! .. offf hai sa mai facem inca un gratarel :D ca parca prea frumos a fost :D
|
mare panarama :)) fenomenal cum mi-a bubuit mie radiatoru si cu tobele am speriat juma de tzara :D in orice caz mai trebuie facut asa o data cat de curand .... data viitoare propun sa facem un gratarel la pustnicu aici aproape ca sa vina mai multi membri ...
|
Traiasca limitarea..:lol: da se auzea prea frumos orikum se stie ka am trecut prin targoviste..:lol:
|
Quote:
|
haideti ma baieti...poze :(
|
BAAAAAAAAAAA nu miati facut si mie o poza :((( ce lacomi viati facut de cat voi poze :)) =))) io eram cu blondu in boscheti il dadeam cu margarina si pouarma iam facut cateva injectii ca saracu era bolnavior :))))
|
si cu mustaru cine a fost ? :D:D:D
|
Mustaru ca mustaru... da sa ne zica Rebel Boy cum a fost cu maioneza :rolleyes2 :twisted:
|
Quote:
|
=)) .. pai de bah! daca nu esti pregatit..ce sa-ti fac! .. hai baieti sa mai facem un gratar d'ala a' la' NSL ! ca doar we rull ;) auuu buni micii aia neneh! yumm yumm
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning