Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri) (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/3774-ionizare-folie-autorizata-geamuri.html)

Spark 11-01-07 22:06

Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)

dak avea folie si pe geamurile din fatza .. poate ...
dar altfel ... se numeste abuz din partea politziei

omarica 12-01-07 12:09

Astept detalii !!! Ai sunat la RAR?

mie mi-a cazut unul dintre stikerele alea albastre cu RAR. Sa imi pun unu de la vre-un bidon de ulei? :D

deyu05 15-01-07 23:04

dc le omologhezi nu ai nici o treaba

tgm_of_xxl 15-01-07 23:26

Nu le omologheaza persoanele fizice ... de obicei se omologheaza un produs (oricare ar fi el) in momentul in care se doreste importul si vanzarea lui pe o anumita piata. Omologarea se face de obicei de firma importatoare/distribuitoare la forurile autorizate pentru domeniul respectiv, in cazul nostru la RAR pentru foliile de geam.

Bulbucan 16-01-07 12:56

Eu mi-as pune folie neagra in locul tau... de fapt eu asa imi si pun pe a mea...

VS-99-BYE 18-01-07 10:11

Eu am folie 95% spate si 50% fata. Hologramele RAR nu le am lipite pe geamuri ci pe certificatele de conformitate si garantie. Separat. Unul pentru fata si unul pentru spate. I-am intrebat pe prietenii mei de la politie (unii cu care se poate discuta amiabil) si mi-au spus ca nu e nici un fel de problema. Nu trebuie lipite pe geam hologramele ci doar actipildul acela pe care scrie folie llumar omologata RAR. Pe mine daca ma intreaba vreun necunoscator de ele ii arunc certificatele intre ochi si daca si asa face figuri ii spun "PA" din mers. Bye

Lucian 18-01-07 15:25

Dar stie cineva cum scapi de ionizare ?

Bulbucan 18-01-07 17:47

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 703774)

eu stiu k de la cine le ionizezi poate sa ti le si stearga! pa

MaTzA 19-01-07 11:57

nu stiu daca procesul este reversibil...si probabil nu va avea aceeasi calitate...cel mai bine ar fii achizitionarea altor geamuri si , eventual vanzarea celor ionizate

Byrons13 19-01-07 12:54

Am folie cu luminozitate de 5% si pe luneta, si pe laterale fata spate. Odata ce atelierul mi-a aplicat hologramele si stickerele pe luneta si am factura si garantia de 5 ani de la el, el fiind deja autorizat de catre RAR sa faca aceasta operatie, si dak ma roaga cei de la RAR sa ma duc pe la ei, nu ma duc.
Prefer folia pentru ca pot sa aleg gradul de luminozitate, pentru ca pot sa o dau jos de pe masina cind vreau, si pentru ca nu imi place cum arata geamul ionizat, cel putin cele pe care le-am vazut. Au o tenta de auriu argintiu verzui, un fel ca si mustele acelea mari, verzi. A, si la folie, pot sa aleg culoarea foliei: dak vreau o aleg in culoarea masinii, sau neagra, sau oglinda, pentru cei mai narcisisti dintre noi.

Lucian 19-01-07 14:21

Quote:

Originally Posted by Byrons13 (Post 705015)
Am folie cu luminozitate de 5% si pe luneta, si pe laterale fata spate. Odata ce atelierul mi-a aplicat hologramele si stickerele pe luneta si am factura si garantia de 5 ani de la el, el fiind deja autorizat de catre RAR sa faca aceasta operatie, si dak ma roaga cei de la RAR sa ma duc pe la ei, nu ma duc.
Prefer folia pentru ca pot sa aleg gradul de luminozitate, pentru ca pot sa o dau jos de pe masina cind vreau, si pentru ca nu imi place cum arata geamul ionizat, cel putin cele pe care le-am vazut. Au o tenta de auriu argintiu verzui, un fel ca si mustele acelea mari, verzi. A, si la folie, pot sa aleg culoarea foliei: dak vreau o aleg in culoarea masinii, sau neagra, sau oglinda, pentru cei mai narcisisti dintre noi.

Cred ca te referi la gradul de transparenta ... nu luminozitate . Doar daca ti-ai pus folie electroluminiscenta ....

Psycho 21-01-07 11:30

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 703774)

sa-mi zici si mie de aflii :)

Speed Fly 21-01-07 23:20

sa intzelg k folia e mai recomandata decat ionizare geamului ..?! aham..

Bulbucan 22-01-07 11:53

Quote:

Originally Posted by Speed Fly (Post 708987)
sa intzelg k folia e mai recomandata decat ionizare geamului ..?! aham..

cam asa ceva... eu mi-am pus pe spate folie neagra la masina deocamdata... intra la skoda si la "poze octavia 2 rs" si vezi dak iti place cum mi-a iesit masina, sa-ti faci o idee cum arata cu floie!

Byrons13 22-01-07 13:04

Lucian, spune-i cum vrei. intr-adevar, nu e electroluminescenta.

All times are GMT +2. The time now is 03:48.

- Copyright 2026 4Tuning