![]() |
Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Oricum au fost ieftine toate, 3 lei o apa, 4 lei berea. E si normal sa nu te lase sa intri cu bauturi de afara. Cand te duci pe stadion sau la terasa, nu e la fel sau te duci cu bautura de la supermarket?
Pacat de suprafata de rulare, in rest a fost ok. Nu toti avem posibilitatea sa mergem pana la Oradea, Tulcea, Arad etc. Multumim pentru eveniment si sper sa se gaseasca o locatie mai buna pe viitor. La drift pe net scria ca e 15 lei biletul si acolo a fost 35 dar nu a mai facut nimeni scandal. Daca iti convine intri, daca nu pleci acasa, dar sunt prea multi mancatori de cacat si din cauza asta nu mai organizeaza nimeni nimic. |
Daca pun la dispozitie terenul...cam la ce valoare ar ajunge construirea unei piste de drag de aprox 600m?...are cineva habar?....si trebuiesc autorizatii speciale pentru a functiona pentru curse daca este proprietate privata?
|
numai injuri.....pentru un efort foarte mare al organizatorilor.Cata munca,bani,si relati sa faci un eveniment,si sa il organizezi foarte repede.....oricum putea sa fie perfect ca existau oricum carcotasi,la urmatorul eveniment sigur Sebastian o sa rezolve din probleme,daca continua.....noi majoritatea speram sa faca inca un event,si tot asa....sa ne scoata din casa.
Eu ma zgarii pe fata de nervi........sambata seara la ora 21 m-a lasat ambreiajul la Calibra,dupa ce am facut o gramada de teste cu ce jante sa particip pe 15' sau 17'.......testasem pista ca stau in stefanesti si nu aveam probleme de aderenta. Oricum....participam sa cunosc oameni noi,sa vad masini facute cu pasiune,pentru competitie si normal ....fete:D Asa ca astept urmatorul event,bafta in continuare organizatorilor,macar ei fac ceva........ |
Quote:
|
Era o calibra verde in parcare , tu erai ? Am zis ca daca participa calibra aia verde ii batea pe toti .
|
gata ma baieti ..... in maxim 2 luni o sa fie pe baneasa nu e 100% dar se discuta..
|
sunt multi care zic ca a fost de tot k.... dar au stat pana la sfarsit ......romania asta :)
|
Quote:
Daia zic.....data viitoare.... |
Eu zic ca s-a meritat sa vin din militari , mi-a placut la maximum dar poate e si fiindca a fost primul eveniment de acest tip la care am fost .
|
Quote:
Cautam fonduri pentru construirea pistei si probabil ca la un moment dat vom avea solutia. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cert este ca a fost un eveniment neplacut din care au avut de suferit proprietarul si orgaizatorul cu toate astea am avut intelepciunea sa mergem mai departe. Astea sunt cursele se mai intampla si din astea, iar in ce priveste pilotul, unde sa accelereze la maxim si sa mearga la limita daca nu la curse. De data asta a gresit iar data viitoare probabil ca stie mai mult, lafel si noi organizatorii. Ii rog pe cei care se roaga de rau sa se intample ceva rau sa nu o mai faca, pentru ca e posibil sa se implineasca, insa Papusarul Sef are umorul lui si pica la mijloc persoane nevinovate sau lor apropiate. Mihai este ultimul care merita sa pateasca asa ceva! |
S-au afisat timpii.
Facebook - China Town Racing |
6 Attachment(s)
Rezultatele:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning