![]() |
Am si eu o intrebare/rugaminte pt organizatori (sau pt cine stie raspunsul):
poate cineva sa afiseze programul desfasurarii evenimentului (daca exista asa ceva) in ce zi si la ce ora este premierea? in ce zi si la ce ora este deschiderea? in ce zi si la ce ora se intampla evenimentul X, Y, Z, ... ? |
Re:
Quote:
|
Subscriu....a nu stiu cata oara. :P
|
Si eu, ca deja am intrebat cred de 10 ori...
|
Si eu sunt curos de mor.Cand trebuie sa ajunga masinile participante?Stie cineva ceva?
|
Re:
Quote:
|
NU DE ALTA DAR SA FIE PUS SI AICI PROGRAMUL RESPECTIV
Quote:
|
Se pare ca se modifica niste re de pleare ale celor din Oradea.S-ar putea sa vorbesc prostii, nu sunt 100% sigur ca nu am vb cu toti, dar se pare ca plecarea de la Oradea va fi maine la ora 16.00.
Nu stiu inca nimic sigur, daca aflu noutati ...anunt daca apuc si nu tre sa fug direct la masina :)) Bafta si ne vdm la Bucuresti :)) :P |
Cred ca o sa ne simtim bine inpreuna si o sa ne distram pe masura .
Ma bucur ca foarte multa lume a fost receptiva la acest tuning showu dar sa nu uitati si de cursa dupa aieroport !!! CU RESPEKT MIKUTZU |
COMUNICAT INSOMNIA RACING CLUB!
Din anumite considerente Insomnia Racing NU VA PARTICIPA CA CLUB la acest eveniment. Membrii Insomnia Racing prezenti la show, sunt prezenti ca persoane FIZICE, fiind DEMO CARS pentru anumite firme si companii!!! Pe viitor speram la o mai buna COLABORARE cu VANTAGE MEDIA !! Multumim, Insomnia Racing! |
AIUREA ...........:(
Fratzilor treaba asta cu taxa la vizitatori e de tot ***u`.........Ce dreaq dau 100.000 ca sa vad sa vin 3 mashini.......mi-am mai luat o data tzeapa cu ala de la ferari can am dat 100.000 ji erau 3 mashini shi catziva ametzitzi ca mine + ca mi-am uitat shi bateriile la aparat:( ashea ca ne vedem la o linutza.....pe 3 50.000 da merita (poate de data asta putem sa stam unde vrem sa nu mai ne fugareasca dak nhu tot ii prostim noi hehhehehehehe
:twisted: |
Daca a fost cineva la expozitie sa dea ceva informatii. Unii pleaca azi la drum spre Bucuresti si ar fi bine sa stim daca merita efortul sau nu..
Multumim anticipat. :wink: |
Parerea mea: MERITA!!!
|
Revenim si noi cu pareri.... Luni. :)
Merci de confirmare. Speram sa fie asa. :wink: |
MERITA !!!! :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning