![]() |
Re: Skelter's Designs
6 Attachment(s)
2015 BMW X6 M Coupe Salutare. Am revenit cu o masina noua. Ador noul BMW X6, in special versiunea M. Si m-am gandit ca i-ar sta foarte bine in 2 usi. Asa ca am facut o versiune Coupe. N-am brushat toata masina, doar unde am avut nevoie. Nu m-a interesat sa schimb culoarea sau fundalul ci sa arate cat mai posibil. Ce e nou: - Plafon coborat - Masina este mai scurta. - Suspensie mai coborata - Roti mai mari - Eleron mai mare - Si alte mici modificari Cat de curand o sa apara si o versiunea custom. Sper sa va placa. Enjoy. |
am vzt lucrarea pe autemo ,ti-a iesit bine, sunt curios cu ce custom vii . pacat ca nu se mai face wtbu sa participam am2
|
2 Attachment(s)
BMW M5 F10 Salutare. A trecut ceva de la ultima postare. Nu prea am avut timp si nici chef sa lucrez ceva dar m-am apucat de treaba. Mai am un Logan pe teava. Am zis sa ma joc cu un F10 ca de cand a aparut nu l-am lucrat niciodata. M-am concentrat mai mult pe vopsea, realism si sa o mentin cat mai curata. Oricum masina asta nu prea are nevoie de tuning exterior. Referinta pentru vopsea( n-am facut copy/paste decat foarte putin la capota, in rest e brush): https://i.imgur.com/p9rTbOG.jpg Sper sa va placa. Enjoy. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning