![]() |
:lol: :lol: trebuie sa fi nebun..sa circuli cu asa ceva zilnic..sincer..nui masina de toata ziua dar pot sami inchipui..ca merge omul zilnic cu ea ..daca zici ca lai vazt...de atatea oricu masina..
|
odata l-am urmarit si de la herastrau de la amsada chineza pana la romana, pe piatra aia cubica a facut o ora. drum care se face max in 10 min cu 50km/h, iti dai seama cu cat a mers el.
|
E normal sa mearga asa de incet......omul trebuie sa arate ce are.....masina rezista si la viteza mult mai mare pe piatra cubica...
|
shtitz vb aia: \"senzatzie amjora, cu 40 la ora\"
|
Bai oameni buni..uitasem ca am scris si aici...si se pare ca trebuie sa va lamuresc.
Ala cu BUL e gallardo si e la o cunsotinta(nu de-a mea ci de-a unui prieten)---cel putin asa sustine el. Femeie de care zic era intr-un Murcielago verde nu numere de DE....nici eu daca as avea asemenea masina nu as inscrie in Ro...... Faza tare:cat eram cu nr de De la masina...femeile nu vedeau ca sunt nr de zoll asa ca chiar daca aveam geamul deschis ele vb. despre mine ca si cand nu as fi fost roman...imi venea sa rad sa ma prapadesc dar s-ar fi prins. Mai e inca un gallardo verde asa ca sa nu faceti confuzie intre el si Murcielago...data viitoare fac poze ca acum umblu numai cu aparatul dupa mine |
PS:daca vreti sa faceti poze la BUL dati un pm si va zic unde il parcheaza(in fata casei)
|
fetitze
Eu tot asa spun ca sa vina cat mai multe fetitze la curse sa concureze
si daca ne fac le facem noi dupa curse da nu cu masina :lol: Macar poti sa-i ceri revansa nu neaparat pe pista :lol: Si eu am vazut o gagica tare la expo care sia dat jos tocurile a urcat in Impreza (neincaltat) si a facut un show de mi-au picat plombele :shock: Asa ca mie nu mi-ar fi rusine de loc daca ma face una --poate ma lasa sa iau revansa :lol: |
Fratzilor.... :yikes: :yikes: Aseara la liniutze... a venit un Ticalos (Tico albastru) cu 5 fetitze de iti venea sa plangi langa ele... Bune pustoaicele, nu gluma !!!! Venisera si romancele, poate, poate, pleaca cu un Ursar...
:peace: :pelvic_th :pelvic_th :hug: |
ca un idiot intreb si eu...unde sunt fetele care sa zica ce si cum despre participarea lor la curse?
|
:roll:
|
Hondare sa sthii ca mie unu nu mi s-au parut asa bune gagicile din tico,iar masina era a uneia dintre ele.Poate nu am vazut eu bine ca era prea noapte sau poate vb de tico diferite...
Frate dar din fetele alea care vin in H(ca am vazut ca vin o gramada si mai sunt si bune rau pe deasupra) nu e nici una pe forum pe aici? |
Quote:
ia zine shi noua cine eshti.. :lol: |
hai ca sati zic eu cinei cosmina ..prietena lui sha...credeam ca sti ..cosmina..este ..de mult pe forum... :lol: :lol: :wink:
|
nope...
nu shtiam |
deci sunt 2 fete pe forum lol foarte bine :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning