![]() |
Mosule, eu am vazut de cateva ori un Audi TT de zici ca e furat din NFS sau Fast and furious, pe cuvant...
Sa vezi pe el viniluri, jante, bodykit, totul facut meserie, si catamai eleronul de aluminiu, etriere sport, ma rog, era super smecher... ZICI CA ERA DIN NFSU, FARA GLUMA !!!!!! Mergea pe traseul Mosilor/Dacia spre Floreasca/Stefan cel Mare. Tare rau masiutza... |
fa si tu data viitoare niste ppoze sa vedem si noi...nam stiut ca sunt asa de multe subaru in bucuresti
|
Quote:
|
:twisted: :twisted: faceti si voi poze data viitoare nu ma mai faceti curios ..... :lol: lasa ca la vara o sa umblu cu aparatul fot prin bucuresti... sa fac poze.. :P
|
2 Attachment(s)
De masina mea preferata..sau visul meu..ce zicetzi ? Chiar nu va place Pontiac..Cum e Hondarul cu Honda..asa sunt eu cu Pontiac :P
|
Ce ziceti de Dodge Hennessey Viper Venom 800TTg ??
1 Attachment(s)
Ce ziceti de Dodge Hennessey Viper Venom 800TTg ?? 8) 8)
|
Super tare..Dar eu tot la Pontiac raman :twisted:
|
1 Attachment(s)
Lol daose ...amandoua arata bine !! si pontiacu si dodgeu !
Dar Mai bine arata asta !!!Imi place la nebunie !!Rupe tot !! Ce zicetzi ? |
3 Attachment(s)
Tari masinutele astea Skyline , dintre cele chinezesti japoneze ,astea imi plac cel mai mult ,le poti modifica mult.... si mai imi place un Mazada rx7 ca si asta .........
|
Sa stii ca nu arata rau !! Arata chiar ff bine !!! Mi-ar prinde bine una din asta !:D
|
Quote:
|
Quote:
eu ador Pontiac, Gram Prix ca ala din poza va fii urmatoarea mea masina! |
Pimp Pontiacu` ala o sa fie urmatoarea ta masina ?
|
Quote:
http://images.cardomain.com/member_i...180_3_full.jpg Dar cu alte Jante si eu personal as vrea sa fie Negru[/img] |
e bestiala...dar chiar prefer rosu...deci arata super bine asa....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning