![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
extinctorele alea de masina nu-s bune decat sa stingi o tigara... :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
filme cu rechinul rosu UFO are cineva? si cu ursuletul negru ZXZ? |
rechinul rosu e postat mai inainte;)....sunt doua posturi cu mai multe filmuletze
|
-Va multumesc tuturor pt participare inca odata , publicului pt ca ne au lasat sa ne facem treaba si va promit urmatorul spectacol de acest gen si mai bine organizat.
-As dori sa va mentionez ca la nici-un eveniment unde eu (Florica) am fost organizator sau coorganizator nu au avut loc evenimente. -Premiile pentru LAF-uri ma duc maine sa le ridic si sper sa primesc maine si celalt premiu pentru ZXZ. -Premiile restante sunt: -ZXZ : Detrctor Radar , oferit de No Speed Limit Romania si Voucer in valoare de 100 euro oferit de Auto Soft -LAF-urile : ambele cate un Voucer in valaore de 100 de euro fiecare, oferite si ele de Auto Soft. |
Quote:
LA MULTI ANI FLORICA!! |
Quote:
astept urmatoru show sa termin cum trebuie :) |
2 Attachment(s)
Inca o poza cu msk-ul. Ii uram insanatosire grabnica si poti sa te "consolezi" cu gandul ca ai scos mai mult fum din cauciucuri decat a iesit de la focul ala;). Inca o data, bravo organizatorii si participantii!!!
P.S: Astept recompensa de la cel care-si revendica accesoriul cauciucat, bun la legat borcane cu muraturi, poate fi folosit ca si cheder, poti sa sari coarda cu el si multe multe alte intrebuintari...:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
sarumana RIP-ULE dar mi-ai perpelit capota cand ai inchis-o cu piciorul asta e am zis si mai devreme ca i-mi asum orice responsabilitate in caz de orice multumesc la toti care au ajutat la stingerea MSK-ului si ascultati cu atentie sunetul de la film cand se aude clar inainte de BURN-UL acela prelungit cum se aude ca masina se ingatuie din cauza lipsei benzinei ...lipsa nu a fost dar trecea in celalalt rezervor si nu puteam sa urc peste 3000 rpm si de aceea am preferat acel burn ....sper sa ma primiti si data viitoare promit ca voi antifona masina corespunzator iar esapamentul il voi inveli cu o "patura"
P.S. acum am vazut si eu toate filmele care au fost postate cu masina mea si nu am nici un motiv de bucurie sau de lauda pt ca au fost prea multi oameni care au comentat aiurea in momentul in care masina s-a aprins .Sincer chiar nu inteleg ce au cautat la un astfel de eveniment daca nu eram eu probabil radeau de AUDI-ul caruia i s-a rupt capul de plaetara ori de HAi care i-a incins sau LAF-urile care au incins si ele sau multe alte masini care au fost fortate pt EI pt public care in destul de mare parte nu a fost recunoscator... pacat ca au asistat si astfel de oameni dar in orice ograda exista uscaturi...oricum eu unul voi rupe masina la orice astfel de eveniment si respect 4TUNING care a deschis ochii multora care nici acum nu stiu pe ce lume traiesc :))) sunteti de ras toti comentatorii astia fara rost scuzatimi romana dar voi sunteti praf!!!!mult mai praf decat romana mea!!! |
De oameni dinastia o sa dai peste tot ! Sunt niste tarani cocliti , veniti de la coada vacii si au ajuns sa se priceapa la masini . E plin de dinastia !
Felicitari tuturor celor care au participat ! |
Quote:
daca ei au venit cu tramvaiul 41 ce sa li se rupa ? ca la logan plateste tati ratele si nu le da cheile sa nu sa strice ;) si subscriu si eu ca la fiecare eveniment sa dau in ea cat duce , si o sa rup la planetare pana nu or sa sa se mai gaseasca in toata romania. |
Acei care radeau de cei doi care au avut probleme,habar nu au ce inseamna sa stai cu masina pe dreapta, sa iti rupi mainile reparand la masina,sa bagi bani ca nebunul pt 5 minute de adrenalina!Cred ati fost apreciati de cine trebuie!Asta inseamna show sa ii dai pana se rupe!Dar romanul asta e,se bucura de raul altuia!Maroo stiu cat ai asteptat sa fie gata masina!Pacat dar asta e!Si apropo nimeni nu a mentionat ca asfaltul nu era abraziv ca cel de la Cora!De aceea cauciucurile au rezistat destul de mult!Toti au vrut sa iasa ceva frumos si sper ca a iesit!Bafta tuturor si hai sa ne facem masinile ca poate data viitoare o sa fim mai multi!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning