![]() |
Re: Golf 2 - '91, brasovean:D
cum ziceti voi...
|
Quote:
|
Quote:
Ce ma ti-ai luat kadett sau care e faza???Din cate stiu eu ramasesei tot la logan.....s-a schimbat ceva si nu am aflat inca??? |
Quote:
PS:sandero sport un cosmar ptr bassssssuuu'' |
eu ii ziceam lui vlad vdo ........dar te inteleg doar esti maistru fochist :lol::lol::lol: buna si asta cu "killer-u" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
weekendul viitor sunt zilele orasului COVASANA(acolo m-am nascut :(:( (soarta) ) si va fi un program duminica de legale,,,a fost si anul trecut ,,fusese gtt-ul si rtb-ul.,.,acolo te-am vazut prima oara si mi-a luat mintile "vechitura" aia :X:X ;)
|
Masina este de vanzare.........accept si variante........TEL.:0744265334
|
este de vanzare?pacat........dupa atata munca si bani bagati in frumusetea asta de masina,tu o vinzi acuma!!!ce sa zic.........sper sa ajunga la cineva care v-a aprecia masina asta!numai bine!!!
|
daca ar cumpara-o un brasovean hai ca mai merge,,as mai vedea-o noaptea prin livada,,oricum pacat,dupa atata munca:( mai gandeste-te,,poate o sa iti para rau,,tu decizi,dar ar fi pacat sa nu-l mai vedem pe "ala mic de respira greu" prin brasov.la ce bani te-ai gandit sa o dai? spor la vanzare!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pun cate o poza cu fiecare. |
Scz de comfuzie........am crezut ca e Dobro
|
deci s-a vandut sau nu? cert e ca nu l-am mai vazut de mult timp......https://www.youtube.com/user/rcrvideo :))))) hai cu mata:)))
|
Quote:
|
da.....erau copilotii ca am in ambele parti :lol: masina nu s-a vandut....nici nu am bagat decat pe 4 tuning anunt s pnm....nu m-amgitat ca nu sunt presat de nimic
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning