![]() |
Re: Dacia Logan-Cluj
kitul e universal.. nu este LSd pt logan dar usile de logan nu sunt grele asa ca e ok .. nici eu nu sunt adeptul lor.. pe o masina de 4 usi..dar... na
|
poze poze pozeeeee...te rugam ufo:))
|
Quote:
ps. posibil sa ma insel , eu mi-am spus parerea sincera din acest moment :) |
Daca tot s-a modificat "GRAV" masina , o banala deschidere a portbagajului din buton nu s-a putut face ? Sau nu s-a vrut shaved tot portbagajul ?
Succes..uri ! |
vesti?....poze?detalii...
|
deschiderea... din buton.. nu s-a vrut
poze o sa punem ..vom face o sesiune de poze cat de curand.. avem multe alte proiecte si timp pt poze si plimbari nu sunt pt moment |
Quote:
|
8 Attachment(s)
poze ...
|
ce frumos poate sa fie:shock:
|
exact ce zicea KYS-ul mai sus...munca si bani...aiurea. parerea mea...
|
unde se ascund marii tuneri - KYS & PJJ :lol: :lol: macar baietii astia or mers pe wide body kit nu pe roti de Hummer 18" si croame americane :))
|
Pentru a nu stiu cata data lumea nu vrea sa inteleaga ca nu toti avem preferinte si gusturi la fel.Pacat ca la noi inca in loc sa fim prieteni pentru ca vem o pasiune comuna ajungem sa ne dusmanim pe considerente de gusturi sau de stiluri de tuning.
Bafta in continuare cu proiectul !!! Forza CSR !!! |
gusturile nu se discuta...multumesc..
jante vor veni altele dupa ce da caldura.... |
Fast & UFO - nu e vorba de dusmanie aici e vorba de critici care sunt ... mai bine n-ar fi genu asta de critici! Parerile gen "bani aruncati aiurea" nu-si au loc in lumea tuning-ului - mai ales la proiectul celor de la UFO! Atat am avut de zis! Daca as avea bani tot pe wide body kit as merge si cu Loganu personal - dar fara LSD!
|
eu am zis doar ca gusturile nu se discuta ...
clientul a dorit asa... la final a fost multumit... altul vrea altceva..si tot asa |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning