![]() |
Re: vag 2.0 tdi 140cp
Quote:
|
Quote:
|
Am presupus ca lumea stie asta!! :D :P :D Tocmai din acest motiv scena a fost "funny"!!!
|
Bluey in seara in care o sa va intalniti da-mi te rog un telefon....daca sunt in localitate vin si eu....mersi. La diesel se schimba la puterea maxima(care de obicei e la 4000)...parerea mea. Multa bafta
|
Ti-ai luat cauciucuri???
:D Sa-mi mai dai odata te rog numarul de telefon ca nu il mai am 10X |
Quote:
|
Quote:
|
In urma discutiilor din seara asta rzultatele au fost asa :
Me vs 530D cu Unichip ->m-a facut cu 1metru dar pierdea teren :D Me vs Avionu ->m-a facut de fiecare data la plecare si finalizam in urma lui cu un metru sau langa el. Mai vb noi. |
530 E39?inseamna ca unichip-ul nu prea isi face treaba la masina aia.
|
Am mentionat ca avea cutie automata???
:) :D |
si omul acum se invata sa mearga cu masina?sau masina nu era in apele ei?
|
Ba cred ca era.
Nu stiu. Poate il stie Avionu mai bine. |
Quote:
|
sunt f reticent in ceea ce priveste 530d automat + soft ca-l poate bate un 2.0tdi remapat...sincer cred ca d-abia are sanse sa-l arda cu turbo mai mare dar cu turbina de serie in nici un caz...bluey poate ne stabilim intr-o seara prin victoriei iti aduc un 530d stock automat e39 sa te dai cu el...
|
Tu esti f reticent intotdeauna ma...:d
Am si filmat ambele curse ale mele. S-a dat si avionul cu el si la finish tot unul langa altul erau. Eu am ca scuza ca sunt bou si nu stiu sa plec. Ala cu BMW-ul ce scuza avea? Era o masina de AG cu un spoiler modificat in fata si jantele de pe noul M6 alea cu spite duble. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning