![]() |
Re: sh pana in 9000e
sunt fel si fel de cazuri, sunt sigur ca ai vazut destule.eu merg si la bmw sa verifice, nu e problema..eu sunt f incantat de ea, de schimbat trebuie bateria (e cea originala) si cred ca o sa dau jos foliile de pe spate ca ma enerveaza momentan.
are consumabilele schimbate acu 2000km si bucsile+basculele (sper ca m-am exprimat corect tehnic) schimbate acu vreo 12mii de km. nu bate nimic, nu troncane nimic directia merge ceas, consuma cam 11.5 de cand e pe mana mea dar bine ca i-am si dat un pic sa vad cam ce poate. cred ca pot sa scot sub 11 daca merg cuminte.loganul imi consuma 10, mers 90% in Bucuresti. |
Quote:
|
bine , uite o sa pun o poza de la benzinarie facuta aseara cu telu, are camera de doar 2 mp asa ca nu stiu ce o sa intelegi din ea.
|
1 Attachment(s)
o poza ca atat am pe tel..
|
Quote:
|
da , o sa pun mai multe cand o sa fie curata si tot ce trebuie.
nu, am sters numarul din considerente personale :)) |
sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme. pretul este putin cam maricel, insa daca tu esti multumit de ea e perfect, asta conteaza cel mai mult. eu unul ma asteptam sa fie coupe la banii aia :D
|
Quote:
cred ca topicul se poate inchide, ms 4tuning. Numai bine |
Quote:
Cum adica sa fie bateria originala? :-) nu are cum sa tina 9 ani in conditiile in care a facut putini km |
bateria de la loganul meu am schimbat-o in vara 2012 la 68000km, masina este fabricatie 2005, deci cam 7 ani a tinut si nu era vreo mare firma (cred ca romaneasca).deci cred ca pe bmw poate fi bateria originala chiar si dupa 9 ani :)
Stima |
Quote:
|
bine zis.ms si tie la fel !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning