![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
ce sariti ma asa in sus cu imbinarile astea? nu am spus-o ca o critica sau cu rautate.. si dupa ce mi s-a explicat ca bara a fost doar legata, pusa provizoriu mi-am cerut scuze; din contra apreciez munca lor mai ales ca loganul este una dintre masinile mele preferate
|
da omul si-a spus parerea si gata toata lumea trebuie sa il contreze
mai bine va ganditi k dak pe logan sunt gandite jante de 15 si tu visezi 18 probabil k nu o sa dea mai mult de a treia plin forumu de prosti care se dau cunoscatori in fine ca sa revin la topic lucrarea pare (si cred probabil kiar este) de o calitate absoluta bafta in continuare RESPECT pt prostreet tuning |
2 Attachment(s)
mersi baieti pt aprecieri! si va rog nu va certati pe tema rotilor ca cu totii stiim ca rotile masi sunt doar frumoase!!!!!!!!!in rest nu au nici un avantaj ia ganditiva voi bine:
minusurile rotilor mari: 1. reduc din performante 2. sunt grele si uzeza tot cde inseamna bucsi, telescoape,directie,frane 3.mareste consumul si mai sunt multe altele doar pt aspect! parerea mea e ca si 17 e mult dar acest kit necesita pt echilibrarea aspectului. |
FOARTE TARE MASINA...a iesit ceva de nota 10 felicitari..ai grija cum o conduci..:)
|
adevaratzi maestrii, chiar va pricepetzi. imi place mult fatza si lateralul. spatele nu e tocmai p placul meu dar se compenseaza;)
|
Daca pot sa intreb, cat au costat modificarile aduse?
|
destul :))
|
vremmm sa vedem janteleeeeeeeeee alesee :D
|
un logan facut cu stil!!
pana nu il vezi pe live nu poti spune k are defecte(parerea mea)... din ce am vazut eu in poze s-a lucrat super mult la finisaje...imi place culoarea(cat mai curata arata super), imbinari k`lumea...interior frumos....bordul nu l`am vazut si eleronul frumushel!!..dak fac rost de niste poze cu un A4 din pl o sa le pun sa se vada cum ar fi venit eleronul taiat la margini unde se deschide/inchide portbagajul...mie 1 imi plac ambele variante...si cum e pe A4 si cum e pe logan!! spor la tb in continuare, ati facut o lucrare de exceptie:) PS:ashtept sa vad cum arata mashina cu roti cu tot!!jantele momo postate cu cateva pagini in urma se potrivesc (parerea mea)! |
Quote:
|
Meseriash..interioru..e piele sau imitatie ??/:)
|
9 Attachment(s)
deocamdata masina a primit niste geante momo pana vor venii celalalte!dealtfel cam asa arata masina montata laolalta!proprietarul a hotarat ca pana ne apucam de interior sa plece cu masina in concediu dupa care continuam cu proiectul!
|
5 Attachment(s)
inca cateva poze!
|
WOW... :shock: masina asta va intoarce capete. Cea mai reusita dacie. Am spus dacie?? Cred k trebuie sa ii gasiti un alt nume k dacie nu ii mai putem spune.
|
in sfarsit un logan p placul meu ... toate felicitarile mele baieti ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning