![]() |
Re: Accidente
da si eu am vazut..dar la cum era oprita dacia.. si lovita in cele 2 masini parcate.. nu avea cum sa vina de la OLD times prea tare direct in alea :) ... probabil urca pe 1848.. si a facut el o manevra si a intrat in dreapta intre cele 2 masini.... soarta :)
|
ma mir ca nu a scris nimeni de accidentul mortal al lui Renato , de la Cataloi
|
Quote:
|
Da! asa e ... bautura & viteza -- singur si-a facut-o ! dzeu sa-l ierte !
--- alaltaieri era unu oprit pe varianta intr-un papuc--- cineva de la fata locului zicea ca a tras frana de mana si s-a rotit--- aluneca pe jos! Altul rasturnat pe la iesirea din oras! 2 in bot tot pe varianta ! o sa mai existe pe vremea asta multe ! asa ca MERGETI CU ATENTIE , si frana de motor ! |
Ieri pe strada Sabinelor.....am comis-o si eu....am facut terci un matiz.....si m-am oprit in bordura.Din cauza unei vite incaltate pe care a trebuit sa o evit.....si care(vita) a plesnit la randul ei un Logan.Am pagube minore la masina aproape de neobservat,reparabile cu scule minime gen pod de palma....genunchi ....pumn.Mare atentie la felul cum mergeti.....ca aluneca ca dreq.
|
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stir...c-de-bile.html Se pare ca nu se mai practica biliardul in club ci pe strada... :D
|
buna cine stie de accidentul de azi din intersectie de la cataloi?
|
1 Attachment(s)
Din "auzite" o masina cu nr. de Galati nu a acordat prioritate la un tir in intersectie... 3 morti... Daca stie cineva mai bine...eu asa am auzit... Asta e masina, imi pare rau ca nu i-am facut poza pe partea afectata...
|
vineri dimineatza sa intamplat, nu a observat tiru si poc ,era si ceatza naibii
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)