![]() |
am inceput de nspe mii de ori ...si acum e bine...nu ma prins deloc...
Am 2 curve de cate 350 pe zi si 250 pe zii ...o sabie...am ajuns la taxi...ca mai departe mie frica acumm...si un prieten....e bine... Ahh...idul meu este PtaVictoriei...hai ..sal aveti grija. |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: cata inspiratie!!! :lol: :lol: :lol: |
Ce are mah...viata mea...acolo... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu acum p bune...ramasesem fara nickurile mele obisnuite...si de asta... ca mi am dat res. de 4 ori ...si de asta...mi e mi se pare misto...si exprima multe... :wink: Acum sunt si mai bine...pistol bancomat 4 curve...si o am si eu pe aia rinocer... :lol: :lol: Acum e alta viata... |
respect 695, gang bun, strang bani pentru distrugator, discoteca(sp33d-intrati ca merita :wink: ) si vreo 5 fabrici :D
tng care e faza cu vapoarele? iau droaje cu ele? is mai scumpe? explica-mi pls :roll: |
Re:
Quote:
adica potzi vinde mai multe droguri ca la dealer... si vinzi si bine ca bani adica pe doza...dar tre sa fi pe faza cand vine vaporul ptr. ca nu sta o zi intreaga in port adica nu o zi de a noastra... si deci vapoarele potzi sa le iei ca pe un dealer...cu care potzi doar tu sa vinzi el nu poate sa iti vanda tzie! cred ca ai intzeles...daca nu ai intzeles PM! |
Am ajuns...bine....bine...dau spargeri cu prieteni la banci acum...
E bine... Am DISCO...CENTRAL SUVAJE ... :lol: :lol: |
cand sariti de level 1000 contact me sa vb sa va bag intr-un gang in primele 50 de locuri.. dam rf la greu etc :wink:
|
Ok am inteles...acum sunt 280 ...mai am muuult....
|
Am facut rost de 30 de credite ...dar nu de la mine 8) :lol:
|
Re:
Quote:
vreau si yo :P :D |
pai vezi ca au facut si pt. Romania :D trimite sms si le ai :wink: :lol: eu am respect 1500 6 fabrici de cocaina...10 tarfe si un bordel...si dau spargeri la Rezerve federale si la Discoteca :wink: aaa si am si un pub unde ma droghez :lol:
|
evo007
Vagabond Respect: 56 Cash: $1 423 Moral: Foarte sus MAi sunt ganguri ...........vreau si yo sa intru kalumea jocu mai am vreo 4 prostituate care imi dau vreo 2000 toate un pistol si am ajuns sa jefuiesc case.......acu astept sa imi iau o fabrica si un pub .Asteppt invitatie sa intru intrun gang bun :D Si o intrebare cum cumpar credite si la ce imi folosesc? |
RunAwayDU
Vagabond Respect: 933 Cash: $466 442 Moral: Foarte sus 8) mai am vreo 6 fabrici, nu stiu cate tarfe, parai la banca, gang bun...o duc destul de bine 8) |
yo nu prea ma mai omor cu joku..
am respect:2784 , 32 cladiri ( lab heroina ) si mai am vreo 10 vagabonate din ultimele 10 :!: |
a inceput o runda noua....mai jocaca cineva :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning