![]() |
Re: Masina Vietii Tale ....
Quote:
|
masina vietii mele....noul M3....de ajuns pentru mine
|
masina vietzii mele... hmmm... nu e chiar usor de zis, dar cred k as fi cel mai fericit dak as avea un un ursuletz, un m3:X... mie mi se pare ceva de domneiul... nu e de teapa celor k veyron sau f1,sau ccr, dar pt pretzul pe care il are, yow zic k e satisfacator...
|
Sincer, masina ce mi-o doresc enorm de mult, as putea spune ca e masina vietii mele...AUDI RS2
|
Quote:
|
Masina visurilor mele e Chrysler 300C varianta cu motor hemi.Masina asta are tot ce mi-as putea dori:lux,frumusete,prezenta impunatoare,motor super.Nu e o masina super exotica dar sa am multi bani asta mi-as lua.
|
poi... dak zici sa trecem de Bmw, am ceva mai frumos, Dodge Magnum SRT-8, de asta ce mai zici?;)) asta chiar k e vis;))
ar mai fi Lancia Delta...Hummer H1...dak stau sa ma gandesc, vreau cam multe:D |
masina vietii mele....hmmm....ar fi multe ....bani sa fie...
|
Masina vietii mele ar fi un Chevrolet Camarro model 1967 sau un Camaro 1968 SS cu un motor hemi de 7L :shock: cam asta ar fi masina vieti mele;)
|
aaaaaaaaaaaaa, am uitat sa mai mentionez una, Plymouth Cuda:D, k tot suntem la domeniul viselor...8->8->8->
|
1 Attachment(s)
brusc toate masinile s-au transformat intr-un singura.. mai exact in aceasta.. :shock:
|
super marfa e masina asta sa mor yo
|
boy wonder, peste vreo 2saptamani, am sa iti trimit ceva, legat de Mercedesu ala...dar ceva mult mai mijto, parerea mea:D
|
1 Attachment(s)
AM INEBUNIT CAND AM VAZUT S-ul CE LA POSTAT BOY_WONDER. ADEVARAT RAU DE TOT. EU AS VREA UN W124 IN MOMENTUL DE FATA , DAR IN VISELE MELE ,CLAR, II S-klasse
|
Si daca trecem de BMW asta inseamna sa trecem la masinile americane ? As zice eu aici ce cred despre masinile americane dar iau ban. Sunt BMW`uri facute de mari case de tuning de afara care nici nu se compara cu americanele alea pe care eu nu le inghit nici cu un vagon de lamaie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning