Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   ORICE VS WRX-STI PE 1/4 MILA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3453-vs-wrx-sti-1-4-mila.html)

No-X-Cape 04-10-05 00:25

am stat si am citit fiecare pagina a thread-ului ..post cu post ..si din cate vad ..aici decat sa se discute pe subiect ..mai mult barfe si cearta ...ma hai sa discutam totusi ON topic nu 90% off topic ....am vazut cateva pagini mai jos ca s-a pomenit ceva de un Evo 8 MR FQ 400 ...vad ca cel mai activ este Sebastian cu bune cu rele, totusi acest evo cred ca pune mari probleme ..multor masini cu tractiune integrala/fara ..tunate mai putin tunate ..oricum in competitia cu subaru STI ...inclin sa cred ca favaoarea este de partea lui acest model Evo 8 MR FQ 400 si cele 3,5 secunde ale lui pana la 100km/h ...cam cine ii face fata in RO si nu numai ..si sa nu vb de dragstere si altele ..alea nu sunt masini de strada care sa le vezi zi de zi ..! so ..un raspuns/o parere? ..etc etc ..multumesc de atentzie !

renault127Kw 04-10-05 03:27

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"viperu\"
Eu am o alta intrebare:

Cine castiga dintre Supra din Fast and Furious si Eleanor din Gone in 60 seconds ?

Bineinteles, amandoua incaltate cu slick-uri identice, pe o pista acoperita, cu asfaltul incalzit la temperatura optima pentru fiecare masina, fiecare cu sofer care sa aibe minim 200.000km experienta pe fiecare masina.

Toyota Supra VS Eleanor (GT500E Shelby Mustang)

Citat:
All 50 cars stolen in the film were given women’s names; Eleanor looked like a modified 1967 GT500 Shelby Mustang, though of the dozen Eleanors made for the 2000 film, not one was an authentic GT500.
Similarly, Shelby’s new Eleanor is a restored Mustang powered by a Shelby-tuned V8 making 325 hp, and comes with a slate of options including a nitrous oxide system, roll bar, 17-inch wheels, side exhaust and Baer brakes—starting at $80,000. An all-out performance version rings up the register at $120,000. - Monday, November 11, 2002 By John D. Stoll

http://www.barrett-jackson.com/about...s/autoweek.asp

Intre cele 2 masini cred ca va castiga cea care e fost mai tare \"tunata\" aici totul depinde de buget, in Romania nu cred ca ar avea cineva banii necesari pentru a \"tuna\" un GT500 Shelby Mustang.

SEBASTIAN 04-10-05 08:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"No-X-Cape\"
am stat si am citit fiecare pagina a thread-ului ..post cu post ..si din cate vad ..aici decat sa se discute pe subiect ..mai mult barfe si cearta ...ma hai sa discutam totusi ON topic nu 90% off topic ....am vazut cateva pagini mai jos ca s-a pomenit ceva de un Evo 8 MR FQ 400 ...vad ca cel mai activ este Sebastian cu bune cu rele, totusi acest evo cred ca pune mari probleme ..multor masini cu tractiune integrala/fara ..tunate mai putin tunate ..oricum in competitia cu subaru STI ...inclin sa cred ca favaoarea este de partea lui acest model Evo 8 MR FQ 400 si cele 3,5 secunde ale lui pana la 100km/h ...cam cine ii face fata in RO si nu numai ..si sa nu vb de dragstere si altele ..alea nu sunt masini de strada care sa le vezi zi de zi ..! so ..un raspuns/o parere? ..etc etc ..multumesc de atentzie !

FQ400 e o bomba o astept sa o pun la respect.

EVOLUTION8 04-10-05 10:53

Quote:

te-am rugat pe pm crezand ca esti de inteles sa ai o alta abordare, te-ai certat cu SEI, cu mine, cu Andrei, esti pus pe raca.
Aici inca o dovada ca slkamg esti tot tu. !!!

Da si eu am inteles,dar acest Sei a inceput sa incinga spiritele dinnou.Nu m-a mirat si de aceea nici nu am vrut sa vb cu el.
Quote:

De ce ?
Pentru ca nu suport MINCIUNA. :wink:
Quote:

Nu am chef de scandal si cu ..... nu e bine sa te pui ca au mintea odihnita.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bine bine,esti tu cel mai destept de pe planeta.
Stii ca mai este o vorba:Cel mai destept cedeaza. :wink:

No-X-Cape 04-10-05 11:11

Quote:

FQ400 e o bomba o astept sa o pun la respect.

sau poate invers...!

EVOLUTION8 04-10-05 11:21

Pai e cam greu sa gasim un Fq 400 deoarece s-au facut decat o serie limitata de 100 de bucati.
Exista si kit-ul care se poate monta in Anglia pe orice EVO 8 .

No-X-Cape 04-10-05 13:53

nu am contestat ca acel model Evo 8 este o serie limitata, eu vb doar de performantele ei vs WRX STI ...pe care Sebastian a spus ca il SPULBERA fara drept de apel ...nu vreau sa fiu ironic sau inteles gresit ..dar tare mi-as dori sa vad o cursa intre cele 2 modele !

P.S ...informativ ..cam cat ar ajunge acel kit ..ptr a modifica un evo 8 intr-un MR FQ 400 !

EVOLUTION8 04-10-05 14:15

Quote:

nu am contestat ca acel model Evo 8 este o serie limitata, eu vb doar de performantele ei vs WRX STI ...pe care Sebastian a spus ca il SPULBERA fara drept de apel ...nu vreau sa fiu ironic sau inteles gresit ..dar tare mi-as dori sa vad o cursa intre cele 2 modele !

P.S ...informativ ..cam cat ar ajunge acel kit ..ptr a modifica un evo 8 intr-un MR FQ 400 !
Nici nu te-am inteles gresit.Eu am mentionat decat ca este foarte greu sa gasesti asa ceva,mai ales in Romania.
Il spulbera ???
Nu a zis ca il spulbera ci ca il pune la respect.
Hmm eu nu cred.
Si masina aia nu este facuta sa merga numai drept.Pe viraje EVO ii va da liniste la Subaru.

Nu stiu exact cat costa kit-ul.O sa ma interesez si o sa iti spun.

No-X-Cape 04-10-05 14:36

undeva la concluzia asta am ajuns si eu... (spulbera/respect - tot pe-acolo) chiar am pe cineva cu un evo 8 si e destul de interesat de un kit ..acum e influentabil si pretul, consturile de montare, daca se poate aduce etc etc ... oricum performantele unui FQ 400 sunt uluitoare din motor de 2000 si 400 de cai sa scoti 3,5 suta + tractiunea integrala ...cred ca greu si-ar gasi adversaru in romania ! ..parerea mea e ca merita achizitia la performantele pe care le are, respect MR FQ 400

aviator 04-10-05 16:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"No-X-Cape\"
undeva la concluzia asta am ajuns si eu... (spulbera/respect - tot pe-acolo) chiar am pe cineva cu un evo 8 si e destul de interesat de un kit ..acum e influentabil si pretul, consturile de montare, daca se poate aduce etc etc ... oricum performantele unui FQ 400 sunt uluitoare din motor de 2000 si 400 de cai sa scoti 3,5 suta + tractiunea integrala ...cred ca greu si-ar gasi adversaru in romania ! ..parerea mea e ca merita achizitia la performantele pe care le are, respect MR FQ 400

Aduceti EVO si eu vin cu Sebastian!
Ma bufneste rasul cand va vad ca vorbiti din povesti.
Adu masina si eu il convoc pe Sebi.

EVOLUTION8 04-10-05 16:02

Ce are FQ 400:
405 bhp
481 nm

FQ-400 is Lancer Evolution VIII MR FQ-320 plus:

Custom built Garret GT Dual Ball bearing Turbocharger
Owen Developments custom manufactured cast Stainless Steel Exhaust Manifold and Exhaust Elbow
Omega Forged Pistons
HKS Forged Con Rods
HKS 680cc Injectors
Zytec ITP116 High Pressure Fuel Pump
HKS 1.6mm Steel Head Gasket
Motec M800 OEM ECU
HKS Iridium Spark Plugs
Jan Speed High Flow Sports Cat
Alcon competition derived 240mm high clamp mode, heavy duty clutch complete with Cera-metallic 6 paddle sprung centred drive plate
HKS High Strength Head and Big End Bolts
Alcon Mono6 Brake Kit incorporating Monobloc 6 pot road caliper with 343mm curved vein Disc on a Aluminium mounting bell assembly with Ferodo DS2500 brake pads
Ralliart Aero Mirrors
Carbon Fibre Front Lip Spoiler
Carbon Fibre \"Sharks Tooth\" Rear Vortex Generator
PIAA High Performance Light and Wiper Upgrade
Gloss Black Team Dynamics Lightweight Alloy Wheels
Driver Training Course

Quote:

Power is nothing without an Evo Chassis
:twisted: :twisted: :twisted:

aviator 04-10-05 16:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Ce are FQ 400:
405 bhp
481 nm

FQ-400 is Lancer Evolution VIII MR FQ-320 plus:

Custom built Garret GT Dual Ball bearing Turbocharger
Owen Developments custom manufactured cast Stainless Steel Exhaust Manifold and Exhaust Elbow
Omega Forged Pistons
HKS Forged Con Rods
HKS 680cc Injectors
Zytec ITP116 High Pressure Fuel Pump
HKS 1.6mm Steel Head Gasket
Motec M800 OEM ECU
HKS Iridium Spark Plugs
Jan Speed High Flow Sports Cat
Alcon competition derived 240mm high clamp mode, heavy duty clutch complete with Cera-metallic 6 paddle sprung centred drive plate
HKS High Strength Head and Big End Bolts
Alcon Mono6 Brake Kit incorporating Monobloc 6 pot road caliper with 343mm curved vein Disc on a Aluminium mounting bell assembly with Ferodo DS2500 brake pads
Ralliart Aero Mirrors
Carbon Fibre Front Lip Spoiler
Carbon Fibre \"Sharks Tooth\" Rear Vortex Generator
PIAA High Performance Light and Wiper Upgrade
Gloss Black Team Dynamics Lightweight Alloy Wheels
Driver Training Course

Quote:

Power is nothing without an Evo Chassis
:twisted: :twisted: :twisted:

Teoria asta...
Ai ma masina sa te dai cu mine.

No-X-Cape 04-10-05 16:27

aviator stai tata relax ..nu te agita, ca nu suntem la casa de pariuri ..am zis doar ca ar fi o cursa interesanta ..iar referitor la bufnitu rasului ...inseamna ca nu sti ce vb, nu am contestat performantele masinii lui Sebastian, respect ptr masina lui ..si nu cred ca are nevoie de purtator de cuvant daca ar fi in romania un model de FQ 400 ca sa se dea cu el si mai ales sa-l convingi tu, hai ca ai fost amuzant ...parca zici ca l-ai luat pe d-zeu de un picior ..masini sunt si vor fi si mai bune decat a lui Sebastian ..iar daca tot asa masina asta face tot ce zboara ..ok ..de ce atata mister ..nu vad logica ..poate sa ne dea si noua detaliile despre capacitaile motorului, eventual ceva poze ..ca sa nu mai aibe nimeni nimik de contestat... no offence pls !

fishbone 04-10-05 16:45

Pontiac GTO stoc din 2002-2003 avea 350CP. In 2004+ are acum 400 cai putere [posibil sa ma insel la ani], motorul LS2 V8 de 6 litri. Nou-nouta aceasta masina costa mai putin decat un Impreza STi cu vreo 2-3 mii de dolari. Bone-stock alearga 13 flat la 1/4. Pe langa asta, LS2 este un motor foarte usor de tunat si foarte ieftin.
Deci nu cred ca mai are rost sa intru in detalii la quarter mile cam cine de cine ar rade.
General vorbind, nu-mi prea plac masinile americane, dar in unele cazuri scot din fabrica niste monstri la bani putini. Kudos!
Foarte nervoasa STi-ul din acest topic, dar departe de a fi invincibila ...

EVOLUTION8 04-10-05 16:51

Quote:

Teoria asta...
Ai ma masina sa te dai cu mine.
Orice maisna as avea nu m-as da ma cu tine.

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning