![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 05 WDJ
Quote:
nush de ce masina sunt da de aro sigur nu |
1 Attachment(s)
uite astea sunt jante de aro 10. jantele sunt pe 14 si se potrivesc fara nici o modificare pe dacia si oltcit RM.
|
iti garantez io k nu snt de aro ....pt k dak erau de aro se potriveau pe flanshe si butuci de RM.. dar io a trebuit sa motific si butuci si flansele.. .. asha k nush dc mashina snt :)
|
Quote:
|
modificat :))
|
vezi ca mie mi-au luat politia impreuna cu RAR talonul pt toba care este exact plush ca a ta...sau ma rog...a lui laur numai ca a mea are tips'u oval!pe langa asta am mai luat si 1 milion amenda:)asa ca avetzi grija ca in bucuresti sunt mai multe organe decat aici;)
|
Quote:
|
ce faci domnu..wdj
te-am vazut prin cartier... te-am dat absent la intalnire :rolleyes2 data viitoare sa il iei si pe laur..sau invers :-P |
Quote:
data viitoare venim aman2..vineri nu am putut niciunu ..am fost plecati |
Quote:
|
bai dai draq.... sa imi dea amenzi la greu...si certificat sa mil ia din fund :)). ..
|
a... si app body .. am fost plecatzi:(.. data viitoare o sa fim prezentzi :)
|
Quote:
bafta in continuare :D |
da..se pare ca masina asta e urmarita numai de ghinioane...sapt trecuta a intrat iar un dobitoc in el..iar are hayonu stramb..aripa din stanga spate praf..semiaripa..podeaua..:(
|
eu am 2 variante... ori DORU e prea incet pt strazile astea ori franeaza fara motiv.....ce-ai DORULE s-au pus p ea??? ai si u grija la dobitoci c in ziua de azi muuult sunt piloti de curse prin oras......sa fie si ei reisari cika...:rolleyes2 :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning