![]() |
re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
Quote:
Eu cand merg cuminte pe autostrada, ii dau a 6-a de la 100-110 km/h si da, viteza urca odata cu turometrul, dar cand ma "harjonesc" cu cate cineva, merg cu turometrul numai peste 5000, si ii dau a 6-a cand deja am 200km/h si turatie de 6500-7000 |
Quote:
|
240 km/h cu un audi a4 din 2003 cu motor de 3.000
|
230 km\h cu un audi a6 1.9 tdi 131 cp ..se duce fain c sa mai..zici ca-i avion .. :))
|
Am sters posturile in plus.
Ca fapt divers si ca sa nu va mai certati: desi nu o sa va vina sa credeti :D viteza maxima REALA pe care o prinde un automobil este cea specificata de producator in cartea tehnica a masinii.Ce arata vitezometrul este alta poveste datorata unor erori cunoscute si acceptate atat de producator cat si de politie si de cel care cumpara masina. Cu masinile modificate este din nou alta poveste, oricum castigarea de 20km/h in plus la viteze peste 200km/h nu se realizeaza cu un filtru sport sau cu o toba "sport". Eu am castigat cu 45Cp extra 9 km/h in plus. Fiecare scrie ce vrea sau ce crede ca a vazut pe ceas. Daca vreau sa rada lumea de mine zic si eu ca am mers cu 250 cu 1,9tdi. Ramane sa hotarasca fiecare dupa cum si cat il duce capul ce scrie aici. Va multumesc pentru intelegere si pentru incetarea off-topicului. |
pai cip tuningul nu afecteaza cutia de viteze. de aia nu prea creste viteza maxima.
dupa soft, nici macar nu am vrut sa vad cu cat a crescut viteza maxima. de fapt, nici nu i-am scos limitarea de turatie si de viteza... da bluey, ai dreptate..dar ce rost mai are topicul daca toti scriem ce visam noaptea? :) asa si eu am avzut 1.9TDI care a luat si 230 parca. dar bine....era visiniu :P printre altele si avea o injuratura la numar :))) Cutia de viteze mai poate mult dupa ce motorul nu mai poate.Cand o sa ajungi in limitare in ultima treapta de viteza poti spune ca nu mai poate cutia, ca ai ajuns la limita ei. Adica la viteza aia forta care se opune deplasarii masinii face ca o crestere de 10 cp sa nu fie simtita la viteza maxima.Motorul nu mai are cai sa impinga. P.S. si O.T. Ca exemplu era un renault megane care avea cutia astfel etajata incat permitea masinii o viteza de 300km/h, doar ca motorului ii trebuiau probabil vreo 500Cp sa atinga viteza aia nu doar un chip tuning. Las posturile astea 24h poate mai invata cineva ceva. :P |
am si eu un a4 din 98 1,9 tdi si mai mult de 160 nu merge ce sai fac?:?::sad: apropo am rotile modificate ele pe certificat scrie ca sunt de 195 pe 60 pe 15 si eu am pus de 205 pe 60 pe 15 afecteaza cu ceva viteza?
|
Quote:
eu unul nu as rade... https://www.youtube.com/watch?v=rwb49x23y70 |
:))))
Kilometrajul aluia statea la 70 cu motorul oprit.... |
omu rula cu masina....si nu stiu din c cauza a luat contactu pe la 70 la ora....oricum e dubioasa treaba :)
|
si in filmuletul cu subaru daca esti atent masina nu scartaie deloc la plecare desi are esp decuplat.
Nici quattro nu e ca nu se smuceste deloc cum ar fi trebuit sa faca la cei aproape 300Cp de care ar fi avut nevoie sa treaca de 260. |
dada cei drept+ ca nu urca mai rpd in viteza ca a mea(exact aceasi motorizare) nushh o fi avand alta cutie mai lunga...
eu cu a mea a3 tdi 8l 130+soft am mers in locaitate 220 mai mult nu am avut unde sa-i dau dar tind sa cred ca mai mergea pana la 230/235 km/h |
220 in localitate? si te mai si lauzi cu asta? nu e nimic interesant sau smecher in asta, sa stii
|
160 de cai nu sunt de ajuns pentru a ajunge la 230. poate coborai.
mai bine incearca pe undeva unde nu exista riscul sa ii ranetsi pe altii, daca de tine nu iti pasa. |
lol nu ma laud dar daca topicul cerea viteza maxima atinsa....am zis-o,
nu aveam pe cine sa ranesc la ora aia si in imprejurimea aceea ;) + ca eu nu prea sunt cu vitezele de varf,si la drum intins nu ii dau peste 160 km/h.... la 220 mai aveam pedala nu mult ce-i drept 215 km/h i-am dat in germania pe autostr cand am luat masina, ea avand 130 cp atunci acuma la 180 cp face 230 sigur(pe bord) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning