![]() |
Re: Accidente din BT
aliluia :))
|
Amin......
|
ce de-a posturi bagati baeti...:???: parca ati sta pe mess..
|
5 Attachment(s)
daca tot nu mai pune nimeni nik aici..pun eo niste poze cu un accident din iasi...de fapt urmarile accidentului :shock: se intelege ceva..nu am telefon bengos(mentionez)....masina s-a izbit intr-un stalp si apoi, ce se vede..
|
Naspa.......si oameni ceva morti?sau aia au fost luati ?
|
nu a patit nimeni nik...:-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stie cineva , cine era meseriasul? si ce nr avea masina?
|
Lool... sa vreau si nu pot face asa ceva :)))) .Facem haz de necazu' altuia...
|
unu de 18 ani pe nume Andrei Hutanu a tras frana de mana in intersectia de la unitatea militara 01189, nu a stiut sa o controleze si a intrat in stalp.in masina se mai afla un coleg de-al sau si 2 fete pe care a vrut sa le impresioneze da nu i-a reusit.
|
Quote:
|
|
acu ajuns de la iasi....3.15h ,un accident groznik la intrare in podu iloaiei....niste cozi de masini de cred ca nu am vazut nikiodata...unu a intrat frontal intr-o dubita, s-a rasturnat si a luat foc,nasol cred ca vedem la stiri...de nu fost deja!!!!
|
8 Attachment(s)
mai am niste poze cu accidentul de la Baisa...2 masini la o distanta de 50m...si o durata de 2 ore, intre momentele producerii (scuze de claritate)
|
pff cu morti in asta produs noaptea ?
ps: accident nasol tare de tot | pe iasului inainte de LUKOIL masina facuta cam varza din fericire soferu nu are nimic | maine poate incarc si o poza daca imi da simi:P |
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning