![]() |
Re: Masinile noastre
esti cel mai tare caraus de varza si cartofi ;)
|
da-da tekin, te-am vazut si eu acum seara la bou-rosu. cred k ai mers sa-l vizitezi pe copu` eu eram pe partea cealalta. am fost placut impresionat sa revad preludu tau pe sosea :D
|
exit0905 cum arata seara preludu fain ?:)
andrey am si eu nume nu histtt pistttt hooo bullet te cred da lasa ca ne dam odata fara $$$$ :) da inca nui pregatit masina |
arata mortal, ca intotdeauna :D. i-ai dat si o vopsea sau polish?
|
andrey :)) nu dau joc silentu ca nu vreau sa am probleme cu politia.... sincer stopurile astia care leam imi plac mai mult de cat cele asa ca ramane astia
exit0905 multumesc ma bucur ca aud asta inca nu am dat cu polish |
Tekin am vazut la promotor emisiunea de saptamana trecuta i-au modificat la unu un Mercedes si i-au pus ceva silencer pe toba care se putea activa sau dezactiva de la un buton care era tras in masina si ascuns undeva sub bord...
|
pe bune ????? zi-mi ceva nr sau e-mail sal sun
|
bv tekin, insfarsit ai reusit si ai inviat preludele! bv, sa il vedem cat mai des pe la legale, sa se inmultzeasca si ai nostri.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
200sx....:arrow:
|
tare masina
|
foarteeeee tare !!!
nu exista nici o cale legala sa nu ai numar in fatza? |
ba da, mergi la politie si zici ca ti lo furat.. si pana iti face altu, mergi fara numar. Cand iti da numaru nou, zici ca ti l-o furat iara.. :lol:
|
1 Attachment(s)
...doar inceputul
|
hahaha, uite-l si pe EL :D. ....imi place cum suna cu toba aia.....numa pls, pune jenti :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning