![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
de ce aveau nevoie de datele din talon / cnp si etc .. sa dea amenzi in absentza ptr cine shtie ce motive ... s aia taloane .. mi se pare aberant .. eu k sofer pot venii cu mashina de l afirma ... cu masina lu taica-miu .. si sa dau datele masinii mamei mele .. etc ... sunt multe modalitati de a ocolii aceste date ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Cert e ca m-am pregatit pt data de 10......am bagat ceva bani in chestii minore..cauciucuri...si diverse......degeaba.
Si pun pariu ca nu sunt singurul.........neseriozitate |
Quote:
BTW - Daca ai avut dreptate in o discutie ai mereu ? Atunci s-a demonstrat ca am onoare. Am recunoscut si mi-am cerut scuze. ACUM ... NE IEI DE PROSTI ! |
sper ca s-au lamurit problemele.
|
Quote:
Sper sa se calmeze spiritele,si inca o data scuze |
Quote:
|
o nelamurie am si eu . Cui predai tu fisere la 12 noaptea ? Daca ai 40 masini inscrise la 12 noaptea si inca 50 care vor sa se inscrie a doua zi la 11 dimineata ... de ce nu faci cursa ? VRAJEALA DE CARTOON NETWORK !
|
Radu Mihai(FLY) (01.03.2007 09:26:29): am vb cu lucian...nu inscrie pe nimeni d ela speedline
|
acum poti sa-ti ceri iar scuze. esti obisnuit.
|
Quote:
Sugestie - lasa vrajeala ieftina ! Nu tine ! Se vede ce caracter ai . M-ai luat la mesaje pe privat si acum brusc ai postat ce ti-am cerut pe privat pe un forum public . Ce distrus ! :)))))))))))) |
eu nu mai zic nimik......in ce a degenerat discutia asta.......lasati-o moarta ca nu mai are rost sa va certati
|
a gresit cineva din clubul tau. club fata de care ai fost prea ocupat sa completezi o fisa. eu sa te contactez pe tine? cum ramane cu datele de contact de la finele anuntului? cum ramane cu invitatia ta? nu stiu cine o zguduie mai mult acum, dar imi pare ca stii break dance, ba baiatule, ca sa te citez. nebun, penibil, si as mai adauga iresponsabil nu sunt eu. daca ai nelamuriri, faci ce au facut si cei care cu adevarat au vrut sa participe la aceasta cursa. suni. ma mir totusi ca acum ai timp de stat pe net. inchei orice discutie de tine pentru ca vad ca traiesti mai mult pentru a te agita fara sens. si nu ar fi prima data.
|
Va rog sa incetati...eu am gresit.....suport consecintele......nu va mai certati.
Si nu va mai jigniti......luati-va d emine...eu sunt de vina. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning