![]() |
Re: Curse
filme ceva ?
|
Quote:
ps: nu a fost cursa..doar ca ieri m-am dat cu un prieten cu motorul ,era sa cad depe el cand i-a dat a2a brusc,putin intr-o roata si 120pe babadag,si un mic burn la scoala |
Quote:
|
Da , fuge binisor loganul in cauza....dar Laguna ai de 120 cp.....cativa cai ii are acasa :)
|
E ceva timp de cand s-a intamplat... pe mine m-a luat primul :rolleyes2 .. e adevarat c spune "mikfly".. chiar e o surpriza :D posed acel 16v ... m-am intrecut cu 25 de mashini de cand il am... din care doar o cursa pierduta... a fost o onoare sa pierd in fatza veteranului tulcean :D .... "mikfly" (chiar dak il faceam mai avea ceva pregatit pt mine :???: un 1,8 16v :???: ...) sunt ink departe de el.. incerc sa-l depashesc pe viitor... :D
|
pentru cultura lu' "obrazNICK" am tras 2 Laguna de 120 CP... (shi nu se pune la socoteala mashina lu enache de 102 cp)... te provoc la o cursa :D ... ai 4 mashini ai din c sa alegi :D c zici? nu una 4 mashini 4 curse :D
|
enache... masina in rodaj ..sofer in rodaj=)) parca asa era nu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si mai exact cand ai vazut maisna mea la treaba?....ca nu imi aduc aminte sa ma fi dat recent.....in cadru neorganizat.
Glumeam in legatura cu dat-ul....momentam masina mea nu are incarcare deloc...deci 2 zile pe dreapta.... |
Quote:
in cadru neorganizat niciodata,am vazut`o la mare de 1 mai,am citit si pe forum evolutia ei,nu este o anonima sau altceva :)).De asteptat astept,nu este problema ca si eu am mai zis momentan sunt blocat cu facultatea deci 0 sanse,dar de anuntat sigur anunt :D |
Fiesta 1.4 TDCI 68 CP vs Smart ForTwo ~60 cp pe 400 m , cursa interesanta , smartul s-a tinut f bine nu avea mai multe de 2 masini in spate.
|
Eu vs bmw 320i....din mamaia pana in navodari......facea crize omul......ma intrebat d eunde am maisna....si daca is nebun.....hihihihhihi
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning