![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
la 10 incepe...10 RON biletul ;)
edit: uite aici detalii :lol: ;) https://www.4tuning.ro/tuningdays/tuningdays.asp |
Prea shmechera ideea cu petrecerea in noaptea dinaintea show-lui..... FOARTE TAREEEEEEE. Bautura, muzica si ce-o mai pica-n mana (f) dupa noroc :D . Se poate organiza asa ceva????????
|
1 Attachment(s)
salutare....ne scuzati ca suntem cam nepriceputi dar suntem la inceput....si am avea cateva intrebari....
1.Vrem sa ne facem un Club care sa reprezinte Tg-Mures si nu stim daca ar trebui sa ne inscriem undeva oficial sa existe clubul sau o facem doar intre noi? 2.Daca aveti niste criterii pe care Clubul nostru si participantii din club ar trebui sa le indeplinseasca v-am fi recunoscatori daca ne-ati ajuta....mai este putin si e multa graba si multa lume "bate" la usa noastra Multumim BAD BOYZ TUNER (BBT) TG-MURES |
Quote:
|
we will see after 12
|
voi fi prezent...cu bora....GGD...si 2 fete frumoase...:X
|
Quote:
|
Quote:
|
Da ce mah, vii cu nevasta si se plictiseste repede.. O duci acasa si ii zici ca tu te intorci, sa ai grija de masina, sa nu o zgaraie careva...!
Intre timp, tu iei niste numere de telefon si iti dai intalnire mai incolo! Nevasta va sti ca tu esti inca acolo, sa pazesti masina, sa o mai lustruiesti un pic.. Ce naiba.. Ideea e ca trebuie sa o faci sa inteleaga ca masina vine pe primu loc si ca evenimentul asta e o data pe an, pe cand ea e in inima ta mereu.. Asa ca nu se va supara ea ca 4 zile in inima ta va fi numai masina si vreo 2-3 fete de pe acolo ;) |
ia sa va vad eu ce agatati voi
|
Cum a Picat Si ziua asta a mea chiar in seara de 31:)))se pare k o sa raman in buucuresti:))sa petrec:)):P;)NE VEDEM ACOLO!!!;)
|
Quote:
|
si bilete de unde sa pot cumpara direct deacolo pt vizitatori
|
da, sefu... ca la cinema.
|
Quote:
anul trecut... nu prea vruiau sa stea.. imbracte.. :rolleyes2 :rolleyes2 de ce oare.... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning