![]() |
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
Quote:
daca nu isi permite inseamna k nu e baiat destept si descurcaret cum spune Eugen ;) |
bine zice sasha_z !!!
|
Quote:
k tot se lauda k beitii sunt asa si pe dincolo...tralalalala fetele nu`s bune de nimic....si :blahblah:...atunci cumparati`va domne masini;) :peace: |
acuma depinde foarte mult de tipa si de masina ,nu?
k avand o masina asa de tare..poate chiar ii place sa o conduca (desi am auzit de una care a devenit recent materialista si a primit de la gagic un X5 si se planga ca este prea mare si ca vrea ceva mai mic..) raspuns : da.. macar o tura..si dupa aia vedem ce iese..daca iese bine intre noi bine daca nu.. asta e.. dar numai daca e chiar deosebita masina.. nu neaparat sa fie cu sute de cai putere..ci doar sa imi placa mult.. ex un oldtimer.. w114 coupe sau w123 coupe..mama mama.. |
Quote:
Descurcaret si destept ... ce inseamna ??? Nu se refera la acelasi lucru la care ma refeream si eu ? |
Sasha... E o tipa la noi in oras, posesoare a doua seria 6, cu lamaia in geam, de varsta mea... Simpatica... Nu frumoasa... Fata aceasta a umblat numai cu tipi FARA masina :))
Imi spuneti si mie LOGICA?? Pentru ca, daca totul ar avea o anume logica, nimic nu ar mai fi concret pe lumea aceasta... Vorba unui prieten... "Totul e FICTIV...." :)) |
Quote:
|
Nu... Din surse sigure... Umbla cu parliti... Care se dau mari cocosi ... ;)
|
Quote:
|
Posibil....
Oricum, unele femei sunt enigme si pentru noi... =)) |
Vedeti ca se poate raspunde usor cu numele topicului la chestia asta, Magos si Sasha ...
Poate gagica se lasa impresionata de tipi care vor sa fie plimbati de domnisoara in cauza. ;) |
eu imi pun gatul ca tipele care s-ar combina cu un baiat doar pt masina tare a lui sunt majoritare.
nu spun ca sunt femeile cele mai rasarite, nu spun ca sunt cele mai bune, nu spun ca vreuna din ele este genul de femeie langa care ti-ai dori sa stai 4 the rest of your life, spun doar ca sunt majoritare... multi da' prosti in varianta moderna... nu e misoginism doamne fereste, e realitate din pacate... |
pai avetzi dreptate cei de mai sus...o tipa care are cv masina tare tare...nu se combina cu unu cu dacie:)
|
Koozika ...
Daca gagica nu stie ca are Dacie si crede ca e pieton ? Sau poate stie ca tipul are Dacie si ei ii place de tip sincer (chiar daca el se iveste a fi un retardat care se combina cu ea numai pt interesul propriu). Te-ai gandit la variantele astea ? Incearca sa gandesti mai in ansamblu, nu cu mintea unui pusti de 15 ani. Apropo, ar trebui sa faci ceva si cu scrisul ala prescurtat ca nu sunt SMS-uri aici. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning