![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport
Quote:
Gata cu povestile,ca am scris prea mult...mersi Chyry si bafta si tie cu micutu' tau! |
Quote:
|
Quote:
De plastic sunt,de calitate foarte proasta,indiferent de firma producatoare... |
1 Attachment(s)
Treaba cu fisurile este din cauza polish-ului , prin polishare se ia un strat din plastic . Probabil ca ori sunt prea "imbatranite" cum spui tu ori s-a polishat prea mult .
Asa vreau sa fac si eu farurile numai ca parte de la faza scurta o sa fie innegrita toata oglinda :D . Cand o sa ma apuc de treaba, asta daca esti dispus sa ma ajuti cu niste sfaturi, ne auzim la un telefon ;) |
Quote:
da,stiu ca si din cauza polishului s'au terminat...acum vad ca nu se mai aburesc:| tu vrei sa pui lupe pe faza scurta? |
Quote:
Cu lupele inca ma documentez , asta o sa fac dupa ce trec de ITP . |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Winter mode...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu de prea mult timp am schimbat becul la plafoniera,optand pt bec cu 6 smd'uri si am observat ca dupa ce incui masina,raman aprinse cam la 10% din intensitate...care ar fi problema? ( inca nu am verificat daca dupa o anumita perioada,se sting sau daca raman asa pana cand descui masina)
|
Quote:
Am observat acest lucru şi la prieteni d-ai mei, având alte mărci de maşini şi bineînţeles, aveau smd-uri în loc de becurile cu incandescenţă. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning