![]() |
Re: B-45-LCP
La Subaru prima modificare a traseul de admisie este montarea intercooler-ului frontal ... Se raceste mult mai bine ! Nu l-as pune in spatele motorului , frontal ... Ascuns sub bara cumva ... Desi are o forma ciudata !
|
3 Attachment(s)
Ehe am cam lipsit dupa aici dar nu am stat degeaba .
Am terminat evacuarea, taiat lipit reparat conectat instalatia electrica, mai un ornament 2 puse pe masina plus cateva cumparaturi pentru fieratanie. |
1 Attachment(s)
Vine iarna punem hainele groase ;)
|
Nice f7p, ce ai acolo.:lol:
|
Quote:
|
Asta va fi sora geamana a masini PVA ? Cat te-au costat ventilatoarele ?
|
Quote:
|
Poate in 2015 se vor revedea. eu unul abea astept primavara sa o scot la asfalt! :)
Spor la treaba. iese frumos!:D |
Quote:
|
Asigurare si itp, dyno, intruniri, expo-uri, liniute , nu voi rata nimic in 2015.:)
|
Quote:
|
sanatosi sa fim ca restu se face!
|
2 Attachment(s)
Asa de mos craciun , nicolae si gasca lui dupa un hei rup de aliniat capota , facut traseul de racire , geometrie roti cadere paraleism tetraedu aritmetica:dizzy::flamed:etc am ramas decat cu intercoolerul de montat dar trebuie sa mut intrarile lui ca nu prea am spatiu daca raman pe lateral si oficial asteptam primavara sa pot monta standalone si sa il setam.:dance:
|
Ce bine arata cu "croamele" pe grila! Incearca sa-i pui si un "U" la emblema8) Pacat ca nu s-a putut face nimic pentru a ramane capota intreaga:sad:
|
A 2 poza zici ca e un muscle car:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning