![]() |
Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line
care masina ? :lol:
PS: Parca se inchisese acest topic... :rolleyes2 |
Dezgropati mortii invidiosi?
|
Hopa! Am detectat un pupincurist! Probabil i-a promis ca il lasa sa-i spele supermasina! :rolleyes2
|
Quote:
|
Stai tu linistit ca am si eu masina. Problema nu e asta, problema e ca eu nu sunt un frustrat cu parinti lenesi sau prosti. Si am masina, nu duzina de chibrituri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne relaxam, inspiram, expiram....
|
Nu am nimic premium. N-o prezint pentru ca nu sufera modificari, asa ca nu are rost.
|
Atunci am si eu o intrebare. E pura curiozitate, nu am nicio intentie malitioasa.
De ce il indemni pe Fane sa isi prezinte masina aici, daca nu are modificare? Eu zic sa dai inainte, sa iti prezinti si tu masina, pentru ca tu spuneai cu cateva pagini in urma ca nu e nevoie sa ai masina modificata pentru a o prezenta pe forum. |
@eMH, spre binele tau te sfatuiesc sa nu iti mai bati capul cu toti parlitii, degeaba incerci sa le explici ca sunt niste dobitoci!
|
Quote:
Si pana la urma e vorba ca are o masina frumoasa a pus cateva intrebari despre ce sa-i faca si nu i-a facut nimic. C-a intentionat sa-i faca sau nu n-am de unde sa stiu. Dar si aici iar au sarit pe el ca de ce intreaba si nu face. Parca masina aia ar fi ultimul lucru care-l tine in viata. De ce nu-mi prezint masina? Ca n-am ce sa prezint! E o masina linistita, nimic sportiv, nimic tineresc, nimic special sau rar. Ce rost ar avea? Renzor, tu vezi-ti de NFSul tau. Apasa X si dai NO$$$. |
O replica mai inteligenta nu puteai sa imi dai? OBIDITULE!
|
Nu, nu puteam. Sa-ti si scriu de ce: nu esti in stare sa intelegi ceva mai inteligent.
|
Daca acest topic ar fi viata unui om.Acel om ar fi unul destul de jalnic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning