![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
Quote:
|
1 Attachment(s)
Na si pe forum :lol:
|
11 Attachment(s)
Quote:
Noutaaati ! :) Daca tot aveam nuca la schimbator tocita si uzata, m-am gandit sa-mi bag putin mainile in ea, si sa fac schimbatorul iluminat, zis si facut, n-am mai stat pe ganduri, m-am apucat de desfacut, curatat, frecat, lipit fire, si uitati ce a iesit, claritatea este foarte proasta.. Pentru ca nu am aparat foto momentan sa fac poze.. Poate acum spuneti ca l-am copiat pe Mihai db_85_amd, dar nu, ca el are cu semnul ///M eu am stock :D |
foarte fain...miai dat idei
|
9 Attachment(s)
Quote:
Inca, cateva noutati, am achizitionat 4 faruri de la un prieten, cu angeluri, si sticlele clare, in stare foarte buna, au si 4 lupe, din ce am vazut, sunt tot de pe la vreun e34 sau ceva apropiat, dar sunt speciale pentru lunga, spre surprinderea mea:o Doua dintre ele le-am desfacut sa vad ce si cum pe acolo, si am desfacut colantul ala de carbon lipit acolo, si arata dragut cu smile-uri pe ambele, dar imi place cum arata si cu negru in ele, oricum eu nu sunt adeptul farurilor negre, urmeaza sa iau alte faruri, stock, sa incerc sa dezlipesc sticla, si sa pun angel-urile, sau sa pun pe toate farurile sticla clara, daaar, aici este un semn de intrebare, daca pun pe faza lunga sticla clara, cum v-a lumina ? ca mai folosesc si faza lunga noaptea :rolleyes2 |
Parca dadea mai bine cu colantul ala negru in ele...
|
Quote:
sper sa iti ramana 2 lupe pentru eu :x |
9 Attachment(s)
Quote:
Astazi le-am imprastiat putin prin camera, din lipsa de ocupatie, am curatat geamurile de silicon, am desfacut autocolantul ala de pe smiley-uri, am probat si angel-urile, trebuie sa imi comand zilele astea si drosere pentru ele, iar apoi sa ma apuc sa le montez :) Cred ca montez farurile pe lunga cu sticla clara angel eyes pe toate 4 farurile, si xenonul de pe faruri il mut in proiectoare, iar la faruri imi cumpar unul nou:-) |
1 Attachment(s)
A sosit si masina Donatoare :lol: daca are cineva nevoie de piese, astept PM. Masina s-a comportat excelent la drum, s-a simtit ca a tras ceva mai greu de masina, dar a mers bine.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Intre timp, am achizitionat si niste jante de e38 pe 16" si niste praguri de facelift, ca a mea nu are.. Acum urmeaza beleaua belelelor, ca imi trebuiesc niste clipsuri, si nu le am:lol: Oricum nu-i graba, pana le vopsesc, am timp sa le gasesc :) Daca are cineva de vanzare bandouri din alea de plastic, care vin la astea cu praguri de plastic, sunt interesat sa cumpar. Am mai gasit in masina donatoare, 3 faruri impecabile, un set lunga+scurta, si inca unul de lunga. Si i-am pus de proba, niste stopuri originale Hella, stock, sa vad cum arata, si mi se pare foarte ciudata acum :lol: |
dupa un polish o sa ti se para superbe crede-ma ca asa am fost si eu:lol:. am avut albe fata spate dar le-am pus pe alea originale...inca le mai am si pe alea albe dar tot astea parca mise par mai serioase:lol:
|
...astea galbene dau o tenta de OEM mai pronuntata!
|
Masina are foarte mult potential , bani sa fie , mam abonat cu placere la thread-ul tau.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
- Copyright 2026 4Tuning