![]() |
Re: Bora tdi
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hmm... da.fratie sa moara mami e marfa cum da cu rotanele astea nush dar am impresia sper sa nu ma insel astea nu sunt jantele lui Mihai dupa Subaru WRX STI.Ce pot spune arata frumos iti mai trebuie spoiler spate de un 4motion si vopsite in culoare ca asa parca este ciuta si tot ai bandourile vopsite.Multa bafata de la fratele tau de la "Parfumari",te-am salutat asfalt curat.:P
|
Quote:
|
da pretenas sunt acolo prezent ce pot spune daca nu leai cumparat de la el sper sa strangi banuti sa le iei dar stiam ca vreau multi bani pe ele ca doar le invartea un Subaru de California de cateva sute buna de cai (daia sunt usoare ca sa ajunga la 400-500cp) ai grija daca le cumperi sa nu ajunga si tdi-ul la caii aia de Subaru :)) si 5 tipuri de antifurt la fiecare ca sunt hienele goga pe ele sa te usureze mai ales astia cu golfurile(3-4 miejii din pitesti care nu le baga la legale ca nu au roti usoare si slick-uri :)).Ceva urgent si pt mine vreau sa dau jantele alea de aliaj de G3 pe 15 incaltzate pe niste table de logan goale vezi pe cine auzi ca vreau pt polo-nic.Multa sanatate si va salut pe toti imi lipsti ca tare javre sunt francezii.:P:P
|
Quote:
|
Bv ca leai luat ai termina ce era important sa nu ma uiti cu ce am scris mai sus multa sanatate.ne vedem pe 18.
|
Quote:
Culoarea imi place maxim! |
Quote:
|
Astea da jante usoare ! 18 inch si nici macar 7 kg ....
|
8 Attachment(s)
putin asa... 205.45.17
|
Frumos...
Ar trebui niste distantiere..dar arata foarte bine. |
Quote:
|