![]() |
Re: O bila/ diverse in week-end ?
sa vdm ce se intampla...k poate`mi fac si yo aparitia la masa:)
|
alexa, bun asa. facem rezervare, si ne jucam. datoriile se achita si vineri si sambata. luni nu, ca platetsi toata saoptamana. don, treci o fuga sa te facem de o bere, ca nu stam mult.
|
=)))oky.....oky=))))
|
Ok. O sa trec..., pana la urma poate ma intalnesc cu astia ai mei chiar acolo ;)
|
bogdane....la ce ora???....k sa shtiu ce 30 sa iau:))))
|
da...da..
alexa, ce ai draga de razi asa..? sa speram ca mai rad si eu dupa ce joc biliard cu tine. kraven, nu stiu. tot asa ceva. 7-8. habar nu am. sa zica alexa...ea decide. eu ma prezint. |
asta ramane de vazut:P
|
stai putin...ce ramane de vazut....dak decizi u sau dak se prezinta bogdan??...hotaratzi`va pana maine orikum:)
|
nu,. nu!
ramane de vazut daca mai rad sau nu dupa ce joc cu ea. ma prezint, ca imi da voie sa vin :)) nu poarta mult la papuc si pot scapa uneori... =)) |
Quote:
|
Quote:
in legatura cu ora.....ce ziceti de 7,7 si cv?:> |
Pt. mine e bine...dar vineri sau sambata? :rolleyes2
|
vineri , poate sambata merem la buc ;)
cred ca de data asta vin si eu :mrhappy: |
da, alexa, stiu ca esti fata finutza...doar te stiu bine (sac sac..altora) si stii ca te iau cu mine daca ma duc la biliard. ca mergem cu "comunitatea" loool. dar cand ma duc cu altii, ma duc singur? pot? :-D
hai pe la 7 si ceva tot acolo. vineri. dragos, mai sigur e sa te sune altii ca eu nu prea stau vineri pe forum, si mi-e teama sa nu uit, dar tinem legatura daca e. mai da tu beep ineri dupa masa si ne punem de acord. |
avand in vedere k la precedenta "intrunire" nu am fost prezenta...mi-ar face placere sa va cunosc acum...la cea de-a doua:P...as vrea sa pariez pe alexa..dar nu stiu sigur;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning