Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - DGH Fra///M (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/31937-e30-dgh-fra.html)

RED_LAF 06-08-07 22:26

Re: Dgh

Quote:

Originally Posted by boh_325t (Post 1030278)
si mai sunt....___________

era si timpul sa turbeze si la noi un M5 ,bine k nu au aparut altii necunoscuti cu asa ceva .anseamna k ank un an de aici an colo va fi razboiul antre cei 2 ursi .TXAvsDGH.bafta lor sunt adevarati .tinetiva numele fratilor nu va dati batuti .;) :twisted: :rolleyes2

yntisar24 07-08-07 12:00

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1033524)
era si timpul sa turbeze si la noi un M5 ,bine k nu au aparut altii necunoscuti cu asa ceva .anseamna k ank un an de aici an colo va fi razboiul antre cei 2 ursi .TXAvsDGH.bafta lor sunt adevarati .tinetiva numele fratilor nu va dati batuti .;) :twisted: :rolleyes2

Ce ma amuz....cand vad ca vb asa de usor........chiar vreau sa vad cand ies ursii astia turbo....TXAvsDGH ma refer cat o sa dureze....pana vor iesi pe strada ...si ce daca ies mai mult de 450cp nu or sa scoata ....va intrebati de ce ...eeee va las sa va ganditi in continuare de ce???
si cat or sa reziste motoarele lor:))

MariusTXA 07-08-07 13:16

Quote:

Originally Posted by yntisar24 (Post 1034162)
Ce ma amuz....cand vad ca vb asa de usor........chiar vreau sa vad cand ies ursii astia turbo....TXAvsDGH ma refer cat o sa dureze....pana vor iesi pe strada ...si ce daca ies mai mult de 450cp nu or sa scoata ....va intrebati de ce ...eeee va las sa va ganditi in continuare de ce???
si cat or sa reziste motoarele lor:))

pai hai sa le luam pe rand:de iesit iti garantez ca o sa iasa si o sa iasa ambele cu mult peste 450 cp,nu stim exact in cat timp dar ne vom trage numai intre noi ca nu cred ca vom mai avea cu cine si aici ma refer in prima faza la ursi si apoi ne ocupam si de altii,pana atunci mai e ceva de asteptat...........numai bine......

Marian_nebunu 07-08-07 16:11

"ma refer in prima faza la ursi si apoi ne ocupam si de altii"

eu zic...sa va ocupati de alti...ca de ursi vati tot "ocupat".....cand il vei bate..pe sebi cu impreza...atunci pt mine vei fi number..one...

Guwy 07-08-07 16:12

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1034528)

eu zic...sa va ocupati de alti...ca de ursi vati tot "ocupat".....cand il vei bate..pe sebi cu impreza...atunci pt mine vei fi number..one...

:D :shock: :oops: Tu bati campii rau de tot , dar foarte rau ... numai aiurea vorbesti peste tot , ai auzit si tu de Sebi si gata .

dany_let 07-08-07 16:14

iar se cearta copiii pe aici ....????

Marian_nebunu 07-08-07 16:17

"Guwy "=))))))))il cunosc personal pe seby....nu am auzit de el...mai bine...afla cine sunt eu...si vb dupa de "Batut campii"...

Guwy 07-08-07 16:18

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1034543)
iar se cearta copiii pe aici ....????

Nu ma cert cu nimeni , doar i-am spus ceva , imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar mi se pare nesimtire sa compari un Subaru ( preparat la maxim la motor ) cu un Bmw .

Salut ! ! !

P.S Inca odata imi cer scuze daca am deranjat pe cineva .

Marian_nebunu 07-08-07 16:20

2 Attachment(s)
pentru cunostinta ta generala GUWY
este UNchiul meu...SEI...CU CIELO EVO1...si nu stiu...cine il cunoaste mai bine pe seby..tu sau unchiul meu....

Marian_nebunu 07-08-07 16:21

Asa pentru cultura mea generala , spune-mi si mie cine esti ? ? ?
Nu am auzit de tine ca fiind vreun mare Racer .
Salut ! ! !

Guwy 07-08-07 16:24

Nu mai scrie pe topicul asta ce ti-am zis eu tie , puteai sa folosesti PM exact cum am folosit si eu , nu are rost sa strici topicul omului .

Marian_nebunu 07-08-07 16:25

scuze...uite...dami id tau sa vb...pe yahoo...

D G H 07-08-07 17:15

daca o sa cautati bine pe net si o sa gasiti o sa vedeti ca toate masinile puternice si de liniute sunt majoritatea cu tractiune spate si culmea majoritatea BMW-uri...asa ca trageti voi concluziile...o zi buna

MariusTXA 07-08-07 19:29

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1034528)

ce masina ai tu?incercam sa facem si noi ce putem,tu ce faci?????

EuuMarian 07-08-07 22:01

Salut NASY.Sunt YDX,SI astept sal vad pe FRAM TURBAT.CRED CA MA MAI TI MINTE.AM SA ITI FAC O VIYITA LA GARAJ.

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning