![]() |
Re: Dgh
Quote:
|
Quote:
si cat or sa reziste motoarele lor:)) |
Quote:
|
"ma refer in prima faza la ursi si apoi ne ocupam si de altii"
eu zic...sa va ocupati de alti...ca de ursi vati tot "ocupat".....cand il vei bate..pe sebi cu impreza...atunci pt mine vei fi number..one... |
Quote:
|
iar se cearta copiii pe aici ....????
|
"Guwy "=))))))))il cunosc personal pe seby....nu am auzit de el...mai bine...afla cine sunt eu...si vb dupa de "Batut campii"...
|
Quote:
Salut ! ! ! P.S Inca odata imi cer scuze daca am deranjat pe cineva . |
2 Attachment(s)
pentru cunostinta ta generala GUWY
este UNchiul meu...SEI...CU CIELO EVO1...si nu stiu...cine il cunoaste mai bine pe seby..tu sau unchiul meu.... |
Asa pentru cultura mea generala , spune-mi si mie cine esti ? ? ?
Nu am auzit de tine ca fiind vreun mare Racer . Salut ! ! ! __________________ nu sunt "racer" pt ca nu am inca 18 ani...ca sa fiu....dar voi fii....prefer sa am rabdare...si cine ma cunoaste stie...ca la 18..ani...voi avea masina..de peste 300 "hp" asa ca.....nu mai zic nimik |
Nu mai scrie pe topicul asta ce ti-am zis eu tie , puteai sa folosesti PM exact cum am folosit si eu , nu are rost sa strici topicul omului .
|
scuze...uite...dami id tau sa vb...pe yahoo...
|
daca o sa cautati bine pe net si o sa gasiti o sa vedeti ca toate masinile puternice si de liniute sunt majoritatea cu tractiune spate si culmea majoritatea BMW-uri...asa ca trageti voi concluziile...o zi buna
|
Quote:
|
Salut NASY.Sunt YDX,SI astept sal vad pe FRAM TURBAT.CRED CA MA MAI TI MINTE.AM SA ITI FAC O VIYITA LA GARAJ.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning